ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para proveer mediante comisión de servicios el puesto de trabajo de técnico superior jurista, vacante actualmente en la plantilla de personal funcionario.

L'Ajuntament de Premià de Mar mitjançant decret d'alcaldia 2024/1088 de 18 de juny de 2024, ha aprovat les bases i la convocatòria per proveir per cobertura no definitiva el lloc de treball de tècnic superior jurista vacant temporalment, amb caràcter urgent i inajornable, de conformitat amb el que preveuen els articles 81 i 84 del Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel qual s'aprova el Text Refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, mitjançant comissió de serveis.

 

1.- Descripció del lloc de treball

Codi del lloc de treball: 11011.1

Nom del lloc: tècnic superior jurista

Grup de classificació: A1

Nivell de Complement de Destí: 24

Complement específic: 1.193,77 € bruts mensuals

Flexibilitat: 98,57 € bruts mensuals

Règim: Comissió de serveis

Jornada: 35 hores/setmana

 

2.- Requisits de participació

Ser funcionari o funcionària de carrera amb plaça definitiva del subgrup A1.

Ser llicenciat/da o graduat/da en Dret

Ser funcionari/ària de l'administració local en situació de servei actiu, amb una experiència no inferior a 2 anys en la mateixa categoria i funcions del lloc que es convoca.

 

3.- Missió i funcions del lloc de treball

Missió:

Prestar suport tècnic avançat en el seu àmbit de coneixement, per tal d'assolir els objectius revistos, d'acord amb les directrius emanades des de la regidoria i el comandament corresponent.

Funcions:

- Dissenyar instruments, mètodes o procediments de treball relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement, i proposar les millores escaients.

- Impartir formació dins l'organització relacionada amb les matèries del seu àmbit de coneixement.

- Representar i defensar els interessos de l'Ajuntament davant de les instàncies competents en relació a les matèries competències de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar ordenances i reglaments relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Elaborar i presentar estudis diversos relatius a les matèries competència de la unitat i al seu àmbit de coneixement i formular propostes de millora dels serveis.

- Atendre consultes tècniques relacionades amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Assessorar a l'Ajuntament en general i als seus comandaments en particular pel que fa a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Redactar informes tècnics relatius a les matèries competència de la unitat a la qual pertany i al seu àmbit de coneixement.

- Planificar i controlar l'activitat i el funcionament de serveis municipals externalitzats gestionats per la unitat a la qual pertany.

- Inspeccionar activitats i/o serveis gestionats per la unitat a la qual pertany i formular les propostes de resolució i/o sanció corresponents.

- Planificar i organitzar projectes, jornades i/o esdeveniments diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Instruir expedients complexos de caràcter sancionador, disciplinari o similar competència de la unitat a la qual pertany i relacionats amb el seu àmbit de coneixement i formular propostes de resolució.

- Elaborar convenis de col·laboració amb entitats i agents aliens a l'Ajuntament en relació a les matèries competència de la unitat a la qual pertany.

- Coordinar i/o participar en projectes transversals de l'Ajuntament i/o en projectes externs d'acord amb el seu àmbit de coneixement.

- Cercar subvencions i coordinar la sol·licitud i justificació corresponents.

- Realitzar gestions i tràmits diversos relacionats amb les matèries competència de la unitat a la qual pertany i amb el seu àmbit de coneixement.

- Redactar documentació o textos especialitzats relacionats amb el seu àmbit de coneixement.

- Assistir a esdeveniments diversos per tal de supervisar i garantir el seu correcte desenvolupament, o bé d'obtenir informació i donar-ne compte al departament amb posterioritat.

- Vetllar per la seguretat i salut en el seu lloc de treball, utilitzant adequadament maquinària, eines o substàncies relacionades amb la seva activitat, així com els mitjans i equips de protecció a la seva disposició, d'acord amb els procediments establerts pel Sistema de Gestió Integrat de l'Ajuntament i per la normativa vigent en matèria de prevenció de riscos laborals.

- Qualsevol altra funció de naturalesa similar que li sigui atribuïda.

 

4.- Forma d'ocupació del lloc

Comissió de serveis

 

5.- Durada

La durada de la comissió de serveis serà d'un any, sense perjudici que es pugui prorrogar d'acord amb la normativa vigent per un any més.

S'informa que atesa la situació administrativa de serveis especials de l'ocupant de la plaça, en cas que el titular sol·liciti el reingrés correspondrà la seva incorporació de manera immediata i la finalització de la comissió de serveis.

 

6.- Participació:

La sol·licitud per participar en el procés selectiu s'haurà de presentar al registre electrònic de l'Ajuntament o al registre electrònic de les administracions públiques relacionades a l'article 2.1 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

El termini per presentar sol·licituds serà de 10 dies naturals a comptar de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els restants i successius anuncis derivats del procés selectiu es faran públics únicament en el tauler d'anuncis de la corporació i a la seva pàgina web, tenint tots els efectes de notificació als interessats d'acord amb allò que estableix l'article 45.1 b) de la llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

7.- Adjudicació:

El secretari municipal, un jurista funcionari de carrera de l'Ajuntament de Premià de Mar i un/a funcionari psicòleg/a A1 de l'equip de Gestió de Persones, com a Comissió de selecció, emetran un informe d'idoneïtat de cada aspirant, tenint en compte preferentment:

- Perfil competencial

- Experiència desenvolupant llocs de treball similars o iguals al convocat.

- Estudis i formació específica relacionada amb les funcions i tasques a desenvolupar en el lloc de treball.

- Altres aspectes curriculars que pugui aportar la persona aspirant.

La Comissió de selecció podrà determinar la realització d'una prova de competències, d'un test de personalitat o d'una entrevista estructurada, per fonamentar la seva decisió.

L'informe d'adjudicació inclourà una proposta motivada en favor d'un/a dels candidats o candidates que serà elevada a l'Alcaldia per tal de cobrir el lloc de treball pel sistema de comissió de serveis."

 

Premià de Mar, 19 de juny de 2024

 

Rafael Navarro Álvarez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285806 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria para proveer mediante comisión de servicios el puesto de trabajo de técnico superior jurista, vacante actualmente en la plantilla de personal funcionario.","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285806"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Premià de Mar,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285806-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-proveer-comision-servicios-puesto-trabajo-tecnico-superior-jurista-vacante-plantilla-personal-funcionario https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.