ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo para las obras de mejora de la urbanización y alcantarillado en las calles Francolí-Gonzàlez, separata ámbito 01 calle Francolí, tramo Sant Casimir - Cordelles (exp. 126/2021/14).

Per acord de la Junta de Govern Local de data 25 de març de 2024 es va aprovar inicialment el projecte executiu per les obres de millora de la urbanització i clavegueram als carrers Francolí-Gonzalez, separata àmbit 01 carrer Francolí tram Sant Casimir - Cordelles, redactat pels senyors Antoni Jiménez i Alberto Gutiérrez, enginyers tècnics en obra pública de l'empresa PROIDO CONSULTORS, SL, de conformitat amb el que disposen els articles 42, 43, 36 i següents del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, per un import d'un milió tres-cents cinquanta-cinc mil vuit-cents trenta-quatre euros amb quaranta cèntims (1.355.834,40€) IVA inclòs.

L'esmentat projecte es va sotmetre a informació pública pel termini de 30 dies hàbils, mitjançant anuncis publicats al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de data 12 d'abril de 2024 i al tauler d'edictes de la seu electrònica del web municipal des del 12 d'abril al 28 de maig de 2024. Expirat el termini d'informació pública el 28 de maig de 2024, el projecte indicat no ha estat objecte de cap reclamació, al·legació o suggeriment, per la qual cosa, donant compliment a l'apartat tercer de l'acord de Junta de Govern Local de data 3 de maig de 2022, s'entén aprovat definitivament en data 29 de maig de 2024.

 

Contra aquest acte administratiu, que és definitiu en via administrativa, es podrà interposar, amb caràcter potestatiu, recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la publicació d'aquest anunci. Alternativament, s'hi podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

Si opteu per la interposició del recurs de reposició en via administrativa, transcorregut un mes des de la seva interposició sense que hagi estat resolt, s'entendrà desestimat per silenci administratiu i a partir de l'endemà podrà ésser interposat recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona en el termini de sis mesos.

No obstant això, podreu exercitar qualsevol altra acció si ho considereu convenient.

 

Cerdanyola del Vallès, 21 de juny de 2024

 

Aurora Corral García

Secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
285800 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo para las obras de mejora de la urbanización y alcantarillado en las calles Francolí-Gonzàlez, separata ámbito 01 calle Francolí, tramo Sant Casimir - Cordelles (exp. 126\/2021\/14).","published_date":"2024-06-25","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"285800"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cerdanyola del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9190 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-25/285800-anuncio-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-obras-mejora-urbanizacion-alcantarillado-calles-francoli-gonzalez-separata-ambito-01-calle-francoli-tramo-sant-casimir-cordelles-exp-126-2021-14 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.