RESOLUCIÓN sobre procedimiento de revisión de oficio.

EXPEDIENT: GE-14-23

 

CONSIDERACIONS

Vista la tramitació de l'expedient GE-14-23, del procediment de revisió d'ofici respecte l'acte tàcit d'abonament de triennis del personal funcionari de l'Agència de Salut Pública de Barcelona a raó del darrer grup o subgrup i respecte les autoritzacions i ordres de pagament i l'informe jurídic de data 21/03/2024, els fets i les consideracions del qual es transcriuen a continuació:

 

"Fets

I. En data 15 de setembre de 2023, la Gerenta de l'Agència de Salut Pública de Barcelona va dictar una resolució per la qual s'incoa un procediment de revisió d'ofici respecte l'acte tàcit d'abonament de triennis del personal funcionari de l'Agència de Salut Pública de Barcelona a raó del darrer grup o subgrup i respecte les autoritzacions i ordres de pagament.

II. A data d'emissió d'aquest informe no consta resolució del procediment de revisió d'ofici esmentat al punt anterior.

 

D'acord amb aquest fets, s'emeten les següents:

 

Consideracions jurídiques

I. El termini màxim per resoldre el procediment de revisió d'ofici d'actes nuls és de 6 mesos a comptar des de la data de l'acord d'incoació, de conformitat amb l'article 106.5 de Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques (en endavant "LPAC").

II. D'acord amb els articles 25.1 i 106.5 de la LPAC, en els procediments iniciats d'ofici, el venciment del termini màxim establert sense que se n'hagi dictat i notificat resolució expressa no eximeix a l'Administració del compliment de l'obligació legal de resoldre i produeix, en els procediments de revisió d'ofici, la caducitat del mateix. En aquests casos, la resolució que declari la caducitat ordenarà l'arxiu de les actuacions, amb els efectes previstos a l'article 95.

III. Tanmateix, en els casos de caducitat, la resolució consistirà en la declaració de la circumstància que concorri en cada cas, amb indicació dels fets produïts i les normes aplicables, de conformitat amb l'article 21.1 de la LPAC.

IV. L'òrgan competent per declarar la caducitat del procediment de revisió d'ofici és la Gerència de l'Agència de Salut Pública de Barcelona tenint en compte el que disposa l'article 71.1 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, que estableix que la competència per iniciar i resoldre els procediments de revisió d'ofici d'actes nuls correspon a l'òrgan que els ha aprovat o dictat.

V. Per últim, en els casos en què sigui possible iniciar un nou procediment perquè no s'ha produït la prescripció, s'hi poden incorporar els actes i tràmits el contingut dels quals

s'hauria mantingut igual si no s'hagués produït la caducitat. En tot cas, en el nou procediment s'han d'executar els tràmits d'al·legacions, proposició de prova i audiència a l'interessat.

 

Per tant és PROPOSA a l'òrgan competent:

DECLARAR LA CADUCITAT de l'expedient de revisió d'ofici respecte l'acte tàcit d'abonament de triennis del personal funcionari de l'Agència de Salut Pública de Barcelona a raó del darrer grup o subgrup i respecte les autoritzacions i ordres de pagament, incoat en data 15/09/2023. PROCEDIR a l'arxiu de les actuacions de l'expedient de referencia. NOTIFICAR la present resolució a les persones interessades i PUBLICAR-LA a la Gaseta Municipal i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona."

 

Atès que han transcorregut més de 6 mesos des de la incoació del mateix, sense que s'hagi produït la resolució expressa.

Us comunico que, en data 21/03/2024, la Gerenta de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, d'acord amb el que disposen els articles 25.1 i 106.5 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, amb els efectes establerts en l'article 95 d'aquest últim, tenint en compte el que disposa l'article 71.1 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i en virtut de la facultat atorgada per l'article 16.1.h) dels Estatuts de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, ha disposat la següent:

 

RESOLUCIÓ

 

DECLARAR LA CADUCITAT de l'expedient de revisió d'ofici respecte l'acte tàcit d'abonament de triennis del personal funcionari de l'Agència de Salut Pública de Barcelona a raó del darrer grup o subgrup i respecte les autoritzacions i ordres de pagament, incoat en data 15/09/2023. PROCEDIR a l'arxiu de les actuacions de l'expedient de referencia. NOTIFICAR la present resolució a les persones interessades i PUBLICAR-LA a la Gaseta Municipal i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona.

 

RÈGIM DE RECURSOS

Contra aquest acte, que no posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs d'alçada davant la presidenta de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, en el termini d'un mes comptat des del dia següent al de la recepció de la present notificació. Contra la desestimació presumpta del recurs d'alçada, que s'entendrà produïda un cop transcorregut tres mesos comptats des de l'endemà a la seva interposició sense que se n'hagi notificat la resolució expressa, es pot interposar recurs contenciós administratiu a partir del dia següent a aquell en que s'hagi produït la desestimació presumpta. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

Contra la desestimació tàcita del recurs de reposició, que s'entendrà produïda un cop transcorregut un mes des de l'endemà a la seva interposició sense que s'hagi resolt expressament, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós administratiu de Barcelona, o del que correspongui al seu domicili. No obstant, es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri convenient.

 

Barcelona, 22 de març de 2024

 

Pilar Alonso Castells

Secretària

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
270124 {"title":"RESOLUCIÓN sobre procedimiento de revisión de oficio.","published_date":"2024-06-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"270124"} catalunya Agencia de Salud Pública de Barcelona,Anuncios,DOGC,DOGC 2024 nº 9185 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-17/270124-resolucion-procedimiento-revision-oficio https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.