EDICTO sobre aprobación de la revisión del Proyecto de obras locales ordinarias para la instalación fotovoltaica de autoconsumo en el campo de fútbol Torre Roja de Viladecans.

Edicte pel qual es fa públic que l'Alcalde, mitjançant Decret d'Alcaldia de data 18 d'abril de 2024, adoptà, entre d'altres, l'acord següent:

 

PRIMER.- AVOCAR la competència per l'adopció d'aquest Decret en l'Il·lm. Sr. Alcalde, en compliment del que disposa l'article 10.1 de la Ley 40/2015, de 1 de octubre, de Régimen Jurídico del Sector Público, atesa la urgència en la tramitació de l'aprovació de la revisió del present projecte d'obres locals.

 

SEGON.- APROVAR l'increment del PEC del Projecte revisat d'obres locals ordinàries per a la instal·lació fotovoltaica d'autoconsum al Camp de Futbol Torre Roja de Viladecans, com a conseqüència de diverses qüestions tècniques exposades als antecedents setè i vuitè del present Decret, resultant un import total de 134.437,78 € (IVA exclòs), corresponent a un import total de 162.669,71 € (IVA inclòs) i, en conseqüència, procedir a la revisió de l'esmentat POLO, atès l'exposat als antecedents del present Decret.

 

TERCER.- APROVAR LA REVISIÓ DEL PROJECTE D'OBRES LOCALS ORDINÀRIES PER A LA INSTAL·LACIÓ FOTOVOLTAICA D'AUTOCONSUM AL CAMP DE FUTBOL TORRE ROJA DE VILADECANS, amb el nom "PROJECTE MODIFICAT DEL PROJECTE EXECUTIU D'UNA PLANTA DE GENERACIÓ FOTOVOLTAICA DE 17,4 kWp PER AUTOCONSUM COL·LECTIU AMB COMPENSACIÓ D'EXCEDENTS A L'EQUIPAMENT CAMP DE FUTBOL TORRE ROJA DE VILADECANS" (EXP. 15/2021/C0240_POLO), redactat per l'empresa ESITEC ENERGIA, S.L., i presentat en data 12 d'abril de 2024 (R.E. núm. 2024010003).

 

QUART.- PUBLICAR el Decret que s'aprovi al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i al Tauler d'anuncis de la Corporació, d'acord amb el que disposa l'article 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals.

 

CINQUÈ.- DONAR COMPTE del Decret d'alcaldia que s'aprovi a la propera Junta de Govern Local que es celebri.

 

SISÈ.- NOTIFICAR el Decret que s'aprovi a l'empresa ESITEC ENERGIA, S.L., a través del seu representant, amb indicació dels recursos procedents; i a la SOCIETAT PRIVADA MUNICIPAL VILADECANS MEDITERRÀNIA, S.L., perquè en prenguin coneixement i als efectes oportuns.

 

SETÈ.- NOTIFICAR el Decret que s'aprovi a l'Àrea de Govern Intern i Recursos municipals (Direcció d'Àrea, Àrea d'Alcaldia; departaments d'Intervenció i Gestió Econòmica i Pressupostària), a l'Àmbit de Sostenibilitat Social i Serveis a la Ciutadania (Direcció de l'Àrea d'Espai Públic, i Direcció d'Àmbit); a l'Àmbit de Sostenibilitat Ecològica, Ocupació i Economia (Direcció Àmbit, Direcció de l'Àrea de Planificació Territorial, i als departaments d'Edificació i Disciplina i Serveis Tècnics; i al coordinador del projecte energètic Vilawatt, -Sr. Pere Guitiérrez Alemany-).

 

Contra aquest acte administratiu, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, en el termini de dos mesos, a comptar des del dia següent de la publicació d'aquest edicte, recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona.

Previ a la via contenciosa podeu interposar recurs de reposició davant l'òrgan que ha dictat l'acte, dins el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la recepció d'aquesta notificació.

No obstant, podeu interposar qualsevol altre si ho considereu convenient

 

Viladecans, 30 de maig de 2024

 

Ricard Calle Martínez

Tinent d'alcalde de l'Àrea de Planificació Territorial

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263298 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la revisión del Proyecto de obras locales ordinarias para la instalación fotovoltaica de autoconsumo en el campo de fútbol Torre Roja de Viladecans.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263298"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263298-edicto-aprobacion-revision-proyecto-obras-locales-ordinarias-instalacion-fotovoltaica-autoconsumo-campo-futbol-torre-roja-viladecans https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.