ANUNCIO sobre publicación en el BOPT de la aprobación de las bases específicas que deberán regir la convocatoria para la cobertura, en comisión de servicios, del puesto de trabajo de inspector/a jefe/a de la Policía Local.

Per acord de Junta de Govern Local de data 31 de maig de 2024 es van aprovar les bases específiques que han de regir la convocatòria per la cobertura en comissió de serveis del lloc de treball d'inspector/a cap de la Policia Local de l'Ajuntament de Valls, i que han estat publicades al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona (BOPT) el 11/06/2024.

Per Decret d'Alcaldia 432/2024, de 4 de juny s'aprova la convocatòria per la cobertura en comissió de serveis del lloc de treball d'inspector/a cap de la Policia Local de l'Ajuntament de Valls.

Les bases i la convocatòria es publicaran íntegrament en el tauler electrònic corporatiu i en el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona. Els restants i successius anuncis de cada convocatòria es faran públics únicament en el tauler electrònic de la Corporació, sens perjudici de la seva publicitat a altres mitjans municipals (pàgina web de l'Ajuntament de Valls (https://www.valls.cat/).

Les sol·licituds per prendre part en el procés de selecció s'han de presentar dins el termini improrrogable de 5 dies hàbils, a comptar a partir de l'endemà de la publicació de la convocatòria al BOPT.

 

Valls, 11 de juny de 2024

 

Per delegació del secretari general

Jerónimo Rivas Gómez

Vicesecretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263294 {"title":"ANUNCIO sobre publicación en el BOPT de la aprobación de las bases específicas que deberán regir la convocatoria para la cobertura, en comisión de servicios, del puesto de trabajo de inspector\/a jefe\/a de la Policía Local.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263294"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Valls,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263294-anuncio-publicacion-bopt-aprobacion-bases-especificas-deberan-regir-convocatoria-cobertura-comision-servicios-puesto-trabajo-inspector-jefe-policia-local https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.