ANUNCIO de información pública sobre la modificación puntual del POUM referente al ajuste de límites del sistema hidrográfico del nuevo cauce del barranco de Barenys, en Salou.

El Ple de l'Ajuntament de Salou en sessió oridinària de data 29 de maig de 2024 va acordar aprovar inicialment la proposta de "modificació puntual del POUM referent a l'ajust de límits del sistema hidrogràfic de la nova llera del Barranc de Barenys. Salou. (MP-116)", redactada pels Serveis Tècnics Municipals d'Arquitectura -Àrea de Planejament-, en data maig de 2024 (Expedient núm. 5444/2024).

Així mateix, també es va acordar suspendre la tramitació de plans urbanístics derivats concrets, i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, com també suspendre l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, de reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o d'usos concrets i d'altres autoritzacions municipals connexes establertes per la legislació sectorial; en l'àmbit grafiat en el plànol que s'annexa, pel termini d'un any, prorrogable a un altre any o fins l'efectivitat del nou planejament d'aquesta modificació.

L'acord d'aprovació i la proposta de modificació puntual se sotmeten a informació pública pel termini d'un mes, a comptar des del dia següent en què aparegui publicat l'anunci al BOPT o DOGC, prenent com a referència l'última d'aquestes publicacions, per tal que les persones afectades puguin presentar les al·legacions que tinguin per convenients. L'esmentada documentació podrà examinar-se presencialment, dins l'horari d'atenció al públic (de 9.00 a 14.00 hores), a la Casa Consistorial, a la Secció de Planejament i Gestió Estratègica de Ciutat, Passeig 30 d'octubre, 3a planta, i de forma telemàtica al tauler d'edictes i a la web municipal mitjançant els següents enllaços:

 

Document tècnic:

https://www.salou.cat/ca/la-ciutat-per-temes/urbanisme-i-planejament/resolveuid/634ea0abf9684caba68aba18a15189f4

Plànol àmbit suspensió:

https://www.salou.cat/ca/la-ciutat-per-temes/urbanisme-i-planejament/resolveuid/7f86a366a4d645da911fdee002244a4a

Acord:

https://www.salou.cat/ca/la-ciutat-per-temes/urbanisme-i-planejament/resolveuid/505b617715cc4396b0c2484ff2b7bae2

 

Salou, 5 de juny de 2024

 

Pere Granados

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263282 {"title":"ANUNCIO de información pública sobre la modificación puntual del POUM referente al ajuste de límites del sistema hidrográfico del nuevo cauce del barranco de Barenys, en Salou.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263282"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Salou,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263282-anuncio-informacion-publica-modificacion-puntual-poum-referente-ajuste-limites-sistema-hidrografico-nuevo-cauce-barranco-barenys-salou https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.