EDICTO sobre rectificación de un error material en el Edicto sobre aprobación inicial de la Ordenanza no tributaria reguladora de la prestación patrimonial de carácter público no tributario relativa al servicio público de suministro de agua en Sabadell (exp. TNE/2024/6), publicado en el DOGC núm. 9157, de 7.5.2024.

El Ple de l'Ajuntament de Sabadell en sessió del 22 d'abril de 2024 va aprovar inicialment la modificació de l'Ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari relatiu al servei públic de subministrament d'aigua a Sabadell que estableix les tarifes de subministrament d'aigua per a l'exercici 2024 i va resoldre sotmetre l'acord a informació pública durant un termini de 15 dies hàbils, mitjançant la publicació de l'edicte corresponent al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a un dels mitjans de comunicació escrita diària.

L'esmentat acord es va publicar al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona el 8 de maig de 2024 amb el codi CVE 202410083597; al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya del 7 de maig de 2024 número 9157, amb codi CVE-DOGC-B- 24121049-2024 i a un mitjà de comunicació escrita diari, "El Periódico", el 7 de maig de 2024.

S'ha detectat un error material pel que fa al termini, ja que en lloc de 15 dies hàbils, s'ha de sotmetre a informació pública per un termini de 30 dies hàbils.

Per Decret d'Alcaldia núm. 9210/2024 , de data 6 de juny de 2024 , s'ha rectificat l'esmentat error material, de manera que el període d'informació pública és de 30 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació del corresponent edicte al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a un mitjà de comunicació escrita diari. Per tant, el termini finalitzarà el 20 de juny de 2024.

El text de l'ordenança es pot consultar durant el període esmentat a la seu electrònica de l'Ajuntament de Sabadell al següent enllaç:

https://seua.sabadell.cat/seuelectronica/p/TarifesAigua.asp

Transcorregut el termini sense que s'hagin formulat al·legacions ni reclamacions, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu.

 

Sabadell, 6 de juny de 2024

 

Adrián Hernández Moyano

Tinent d'alcaldessa de l'Àrea d'Urbanisme, Desenvolupament Sostenible i Seguretat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
263281 {"title":"EDICTO sobre rectificación de un error material en el Edicto sobre aprobación inicial de la Ordenanza no tributaria reguladora de la prestación patrimonial de carácter público no tributario relativa al servicio público de suministro de agua en Sabadell (exp. TNE\/2024\/6), publicado en el DOGC núm. 9157, de 7.5.2024.","published_date":"2024-06-14","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"263281"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9184 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-14/263281-edicto-rectificacion-error-material-edicto-aprobacion-inicial-ordenanza-tributaria-reguladora-prestacion-patrimonial-caracter-publico-tributario-relativa-servicio-publico-suministro-agua-sabadell-exp-tne-2024-6-publicado-dogc-num-9157-7-5-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.