EDICTO sobre aprobación inicial del Plan parcial PPr-4 Camí de la Coma.

El Ple de la Corporació, en sessió celebrada el dia 28 de maig de 2024 , va aprovar inicialment el Pla Parcial PPr-4 " Camí de la Coma" , que en la seva part dispositiva diu:

 

1. Aprovar inicialment el Pla Parcial PPr-4 " Camí de la Coma", sens perjudici de les previsions que reculli l'Informe Ambiental Estratègic emès per l'òrgan ambiental, en cas que declari la necessitat d'avaluació ambiental estratègica.

 

2. Suspendre la tramitació de plans urbanístics derivats concrets i de projectes de gestió urbanística i d'urbanització, com també suspendre l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lacions o ampliació d'activitats o usos i d'altres autoritzacions municipals connexes en els sols, edificacions i construccions que hagin estat incloses en l'àmbit i que al mateix temps siguin contraries a les determinacions normatives establertes en la modificació de planejament, d'acord amb el que preveu l'article 73 de la Llei d'Urbanisme i l'article 102 del seu Reglament pel termini d'un any, comptador de l'endemà de la publicació del present acord en el BOP de Barcelona, exceptuant els instruments o atorgaments de llicències fonamentades en el règim vigent que siguin compatibles amb les determinacions del nou planejament inicialment aprovat.

 

3. Sotmetre a informació pública el present acord juntament amb els documents incorporats a l'expedient per un termini de 30 dies hàbils, mitjançant edicte en el Butlletí Oficial de la província de Barcelona, en el e-TAULER municipal, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en un diari de difusió corrent al municipi, així com a la web municipal. El còmput del termini establert s'iniciarà a l'endemà d'efectuada la última publicació.

 

4. Donar audiència individualitzada , per un termini de trenta dies hàbils, a les persones propietàries dels terrenys que siguin compresos, tret que el pla sigui formulat per la totalitat de les persones propietàries de la superfície afectada i aquest fet s'acrediti mitjançant un document públic en que es faci constar l'estructura del sòl.

 

5. Sol·licitar els informes sectorials als organismes afectats per raó de les seves competències sectorials, amb el següent detall:

- Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de la Generalitat de Catalunya.

- Agència Catalana de l'Aigua.

- Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

- Servei de Carreteres de la Diputació de Barcelona.

- Departament d'Arquitectura i Habitatge, de la Generalitat de Catalunya.

- Departament de Cultura, de la Generalitat de Catalunya.

- Oficina Territorial d'Acció i Avaluació Ambiental de Barcelona (OTAA)

- Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

- Subdirecció General de Programes en Protecció Civil.

 

6. Fer constar que contra aquests acords per tractar-se d'actes tràmit no qualificats, no procedeix la interposició de cap tipus de recurs.

L'expedient tramitat a l'efecte així com la documentació tècnica corresponent, s'exposa al públic per un període de trenta dies hàbils per a possibles al·legacions.

 

Gelida, 3 de juny de 2024

 

Lluís Valls Comas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
255420 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Plan parcial PPr-4 Camí de la Coma.","published_date":"2024-06-11","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"255420"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Gelida,DOGC,DOGC 2024 nº 9181 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-06-11/255420-edicto-aprobacion-inicial-plan-parcial-ppr-4-cami-coma https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.