ANUNCIO sobre modificación de las bases reguladoras de subvenciones dirigidas a propietarios de viviendas que las destinen a la bolsa de mediación para el alquiler social.

En no haver estat presentada cap al·legació durant el termini d'informació pública de la modificació dels apartats 3.2 i 3.5 de les "BASES REGULADORES ESPECÍFIQUES DE SUBVENCIONS EN RÉGIM DE CONCURRÈNCIA NO COMPETITIVA, ADREÇADES A PROPIETARIS D'HABITATGES QUE ELS DESTININ A LA BORSA DE MEDIACIÓ PER AL LLOGUER SOCIAL DE VILADECANS", la qual va ser aprovada inicialment mitjançant acord adoptat pel Ple municipal de data 29 de febrer de 2024, la modificació d'aquestes Bases resta APROVADA DEFINITIVAMENT DES DEL DIA 17 D'ABRIL DE 2024 mitjançant certificat del Secretari general de data 24 d'abril de 2024, de conformitat amb el que s'estableix a l'apartat segon de l'acord d'aprovació inicial esmentat.

El text íntegre d'aquestes Bases ha estat publicat al Tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Viladecans en data 13 de maig de 2024, així com al Butlletí Oficial de la Provincia de Barcelona de data 10 de maig de 2024.

 

Viladecans, 13 de maig de 2024

 

Ricard Calle Martínez

Tinent d'alcalde de l'Àrea de Planificació Territorial

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
215110 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de las bases reguladoras de subvenciones dirigidas a propietarios de viviendas que las destinen a la bolsa de mediación para el alquiler social.","published_date":"2024-05-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"215110"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Viladecans,DOGC,DOGC 2024 nº 9168 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-23/215110-anuncio-modificacion-bases-reguladoras-subvenciones-dirigidas-propietarios-viviendas-destinen-bolsa-mediacion-alquiler-social https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.