ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la propuesta de estructura de costes del contrato de servicios de limpieza vial.

El Ple de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló, en sessió ordinària celebrada el 18 d'abril de 2024, va acordar aprovar la incoació de l'expedient per a la contractació del servei de neteja viària de Santa Coloma de Cervelló. Així mateix, va delegar a l'Alcaldia, d'acord amb l'article 9 de la Llei 40/2015 d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, l'aprovació de la proposta d'estructura de costos de l'activitat així com l'adopció dels actes de tràmit necessaris per a la tramitació i execució dels presents acords.

El 10/05/2024 per decret d'alcaldia núm. 777 de l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló va resoldre aprovar inicialment la proposta de l'estructura de costos resultant de la consulta, a cinc operadors econòmics del sector tot d'acord amb el RD 55/2017, que desenvolupa la llei 2/2015, de 30 de març, de desindexació econòmica de l'economia espanyola, que ha estat atesa per part de tres operadors del sector, en el marc de la tramitació de l'expedient indexat amb el número 690/2024 als efectes de poder determinar la fórmula de revisió de preus del futur contracte de serveis de neteja viària al municipi de Santa Coloma de Cervelló.

De conformitat amb l'article 9 apartat 8 del RD 55/2017 es sotmet la proposta d'estructura de costos a informació pública pel termini de 20 dies hàbils, mitjançant la publicació en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, al DOGC, al BOP de Barcelona i en el perfil de contractant d'aquest Ajuntament allotjat a la Plataforma de Contractació de la Generalitat de Catalunya.

 

TIPIFIACIÓ DEL CONTRACTE: SERVEIS TIPUS DE TRAMITACIÓ: ORDINÀRIA

PROCEDIMENT: OBERT REGULACIÓ: HARMONITZADA

DESCRIPCIÓ DEL CONTRACTE: SERVEI DE NETEJA VIÀRIA DE SANTA COLOMA DE CERVELLÓ

ESTRUCTURA DE COSTOS:

 

 

Estructura costos Aj. SCC % respecte total anual

PERSONAL

58,60%

 

 

MAQUINÀRIA

AMORTITZACIONS

12,90%

ASSEGURANCES

0,63%

COMBUSTIBLE

4,70%

REPARACIONS I MANTENIMENT

4,33%

 

ALTRES DESPESES

LLOGUER I ASSEGURANCES INSTAL·LACIONS

4,98%

CAMPANYES DE SENSIBILITZACIÓ

1,00%

ALTRES DESPESES SERVEI

2,51%

 

COST TOTAL EXECUCIÓ

DESPESES GENERALS

4,95%

BENEFICI INDUSTRIAL

5,40%

TOTAL

100,00%

 

 

Per al cas de no presentar-se al·legacions durant l'esmentat termini d'informació pública, s'entendrà definitivament aprovada la proposta d'estructura de costos.

 

Santa Coloma de Cervelló, 13 de maig de 2024

 

Joan Sàbat Olivé

Secretari accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
213491 {"title":"ANUNCIO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la propuesta de estructura de costes del contrato de servicios de limpieza vial.","published_date":"2024-05-22","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"213491"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Coloma de Cervelló,DOGC,DOGC 2024 nº 9167 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-22/213491-anuncio-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-propuesta-estructura-costes-contrato-servicios-limpieza-vial https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.