ANUNCIO sobre determinación del lugar de celebración de la sesión del Consejo de Alcaldías de 17 de mayo de 2024 a las 12.00 horas, en el Salón de actos del Archivo Comarcal de El Maresme, calle de En Palau, núm. 32, de Mataró.

Anunci pel qual es fa públic que mitjançant Decret de Presidència núm. 331/24 de data 14 de maig de 2024, el President del Consell Comarcal del Maresme ha resolt el que resulta del tenor literal següent, transcrit parcialment i única pel que fa als dispositius primer, segon i tercer:

 

"Atès allò que disposa l'article 69 i 72 del Reglament Orgànic Comarcal,

En data 9 de setembre de 2022 s'emet informe per la Directora de l'Àrea de Serveis Generals i la Gerent del Consell Comarcal del Maresme, mitjançant el qual justifiquen, que els espais que estaven destinats a Sala de Plens de la seu del Consell Comarcal del Maresme han estat redestinats a taules i despatxos de treball per a personal dels diferents serveis del Consell Comarcal del Maresme, i això provoca la situació de força major d'impossibilitat temporal de celebració de les sessions plenàries en els espais que fins fa poc estaven destinats a Sala de Plens, constituint aquest un supòsit previst a l'article 8 del ROC.

Per necessitats organitzatives de l'equip administratiu, es va haver de disposar de l'espai on s'ubicaba la sala de Plens de la seu del Consell Comarcal del Maresme, Plaça Miquel Biada, 1 de Mataró, lloc de celebració del Consells d'Alcaldies, i que no hi havia la possibilitat material de celebrar les sessions del Consell d'Alcaldes a la seu del Consell Comarcal del Maresme, essent que, a més en data 17 d'abril de 2023 es van iniciar les obres de l'edifici seu del Consell Comarcal del Maresme, situat a la Plaça Miquel Biada, 5, previstes en la licitació de l'execució de les obres al Projecte executiu per la substitució del sistema de climatització de l'Edifici del Consell Comarcal del Maresme i la implantació d'altres mesures de millora de l'eficiència energètica, adjudicada mitjançant Decret de Presidència núm. 122/23 de 14 de febrer de 2023, circumstàncies ambdues, que justifiquen la celebració de la sessió del Consell d'Alcaldies a la Sala d'actes de l'Arxiu Comarcal del Maresme, carrer d'en Palau, 32 de Mataró, atès que els espais que estaven destinats a Sala de Plens de la seu del Consell Comarcal del Maresme tampoc no es pot plantejar la seva utilització com a conseqüència de les esmentades obres,

Entenent que aquestes circumstàncies i fins al moment en què es pugui disposar d'un espai a la seu destinat a la Sala de Plens, es configuren com a unes causes de força major previstes a l'article 8 del Reglament Orgànic Comarcal i, per tant, i donant-ne la major difusió a aquestes circumstàncies; el President en aquest supòsit està facultat per decidir la celebració de la sessió del Consell d'Alcaldies prevista pel proper 17 de maig de 2024, en lloc diferent de la seu del Consell Comarcal, en aquest cas, a la Sala d'actes de l'Arxiu Comarcal del Maresme, carrer d'en Palau, 32 de Mataró.

De conformitat amb les atribucions que em confereixen l'article 21.1.c) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora d eles bases de règim local, l'article 53.1.c) del Decret Legislatiu 2/2003 de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, així com l'article 41.4 del Reglament d'Organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals aprovat per reial decret 2568/1986, de 28 de novembre,

Atès l'article 46 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local en la seva versió vigent a data 1 d'abril de 2020,

Atès l'art. 80.1 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals,

Fent ús de les atribucions que tinc conferides,

 

HE RESOLT:

 

PRIMER.- DETERMINAR l'existència de força major als efectes de la determinació del lloc de celebració de la sessió del Consell d'Alcaldies prevista pel 17 de maig de 2024.

 

SEGON.- DETERMINAR com a lloc de celebració de la sessió del Consell d'Alcaldies del Consell Comarcal del Maresme, prevista pel proper 17 de maig de 2024 a les 12:00 hores, la Sala d'actes de l'Arxiu Comarcal del Maresme, carrer d'en Palau, 32 de Mataró, determinant que aquesta situació seguirà fins que es pugui disposar d'un espai a la seu del Consell Comarcal del Maresme destinat a Sala de Plens.

 

TERCER.- PUBLICAR els dispositius precedents a la seu electrònica del Consell Comarcal del Maresme, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, als efectes de donar-ne difusió d'aquesta circumstància."

 

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació.

 

Mataró, 14 de maig de 2024

 

Jordi Marqueño Bassols

Gerent

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
23069 {"title":"ANUNCIO sobre determinación del lugar de celebración de la sesión del Consejo de Alcaldías de 17 de mayo de 2024 a las 12.00 horas, en el Salón de actos del Archivo Comarcal de El Maresme, calle de En Palau, núm. 32, de Mataró.","published_date":"2024-05-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"23069"} catalunya administración local,Consejo Comarcal de El Maresme,DOGC,DOGC 2024 nº 9165 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-17/23069-anuncio-determinacion-lugar-celebracion-sesion-consejo-alcaldias-17-mayo-2024-12-00-horas-salon-actos-archivo-comarcal-maresme-calle-palau-num-32-mataro https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.