EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de una planta de generación fotovoltaica de 16,8 kWp para autoconsumo colectivo con compensación de excedentes en el municipio de Sant Jordi Desvalls (exp. X2024000244).

Per Acord del Ple municipal, en sessió Extraordinària de 14 de març de 2024, va ser aprovat inicialment el "Projecte executiu d'una planta de generació fotovoltaica de 16,8 kwp per autoconsum col·lectiu amb compensació d'excedents al municipi Sant Jordi Desvalls" redactat per l'empresa ESITEC Energia SL. Dit projecte s'ha sotmès a informació pública per un termini de trenta dies a comptat des del següent al de la publicació de l'Edicte al Butlletí Oficial de la Província de Girona núm. 57 de 20 de març.

Atès que conforme Certificat de Secretaria, de data 8 de maig, no consten al·legacions en contra, el projecte s'entén aprovat definitivament sense la necessitat d'un nou acord plenari. El que es fa públic en compliment del que disposen els articles 37 i 38 del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens Locals.

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva i exhaureix la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptats a partir del dia següent al d'aquesta publicació, davant del Jutjat Contenciós Administratiu de Girona. Potestativament i de forma prèvia, es pot interposar recurs de reposició davant del mateix òrgan que ha dictat l'acte, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al d'aquesta publicació.

 

Sant Jordi Desvalls, 8 de maig de 2024  

 

Marina Brusi Darnaculleta

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
23051 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de una planta de generación fotovoltaica de 16,8 kWp para autoconsumo colectivo con compensación de excedentes en el municipio de Sant Jordi Desvalls (exp. X2024000244).","published_date":"2024-05-17","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"23051"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Jordi Desvalls,DOGC,DOGC 2024 nº 9165 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-17/23051-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-planta-generacion-fotovoltaica-16-8-kwp-autoconsumo-colectivo-compensacion-excedentes-municipio-sant-jordi-desvalls-exp-x2024000244 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.