ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el ejercicio 2024, por tasa de reposición de efectivos y tasa específica de carácter extraordinario.

La Junta de Govern Local en sessió ordinària de data 10 de maig de 2024, ha aprovat l'Oferta Pública d'Ocupació per l'any 2024, per taxa de reposició d'efectius i taxa específica de caràcter extraordinari, per donar compliment a les previsions de disminució de temporalitat estructural establerta a la Llei 20/2021, de 28 de desembre, segons el següent detall:

 

FUNCIONARIS/ÀRIES DE CARRERA.

 

ESCALA / SUBESCALA DENOMINACIÓ PLAÇA

GRUP / SUBGRUP

NOMBRE I CODI DE PLACES

MODALITAT D'ACCES I SISTEMA SELECCTIU

ESCALA D'ADMINISTRACIÓ ESPECIAL

Subescala de Tècnics/ques de Grau Superior

Arquitecte/a Superior

A1

2 (229 i 231) Específica

CONCURS - OPOSICIÓ LLIURE

Tècnic/a Grau Superior en Dret

A1

2 (404 (Específica) i 408 (Reposició))

CONCURS - OPOSICIÓ LLIURE

Subescala Serveis Especials

ESCALA BÀSICA

Agent Policia Local

C1

3 Reposició (419 i 420 lliure i 418 mobilitat)

2 OPOSICIÓ LLIURE

1 MOBILITAT INTERADMINSITRATIVA

Comeses Especials

Tècnic/a de Diversitat Ciutadana

A2

1 Reposició (396)

CONCURS OPOSICIÓ LLIURE

TOTAL

8 (5 Reposició + 3 Específica)

 

 

Les places compromeses a l'oferta d'ocupació pública es podran augmentar fins un 10% addicional.

Per tal de limitar al màxim el nomenament de personal interí en llocs de treball dels cossos, escales i especialitats de personal funcionari, les convocatòries de proves selectives podran incloure, a més de les places autoritzades a les ofertes d'ocupació pública, un nombre de places addicionals per cobrir futures vacants, a càrrec de les ofertes de feina pública dels dos anys següents. (Disposició addicional, la trentena, al text únic dels preceptes de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, aprovat mitjançant el Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre).

 

"Contra aquesta resolució, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació.

Alternativament i de forma potestativa, es podrà interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia hàbil següent al de la seva publicació."

 

Esplugues de Llobregat, 10 de maig de 2024

 

Pedro Carmona Pérez

Secretari

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22946 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el ejercicio 2024, por tasa de reposición de efectivos y tasa específica de carácter extraordinario.","published_date":"2024-05-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22946"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9164 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-16/22946-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ejercicio-2024-tasa-reposicion-efectivos-tasa-especifica-caracter-extraordinario https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.