ANUNCIO sobre delegación de facultades (código 2024/11).

D'acord amb l'article 7 del text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, es comunica que el ple de la Diputació de Tarragona en sessió del dia 26 d'abril de 2024 ha acceptat les delegacions efectuades pels acords dels plens dels ajuntaments d'Almoster, del 27 de març de 2024, de Banyeres del Penedès, del 21 de març de 2024, de la Figuera, del 2 d'abril de 2024, del Molar, del 3 d'abril de 2024, de Montblanc, del 26 de març de 2024, de Rodonyà, del 14 de març de 2024, de Solivella, del 26 de març de 2024, i de Vilaverd, del 7 de març de 2024, l'especificació i les revocacions efectuades per acord del Ple de l'Ajuntament del Pont d'Armentera, del 27 de març de 2024 i les delegacions, especificacions i revocacions efectuades per acord del Ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, del 27 de març de 2024, en el termes següents:

 

1. AJUNTAMENT D'ALMOSTER

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu d'altres ingressos de dret públic en la modalitat de danys contractuals.

 

2. AJUNTAMENT DE BANYERES DEL PENEDÈS

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu d'altres ingressos de dret públic en la modalitat de costes judicials.

 

3. AJUNTAMENT DE LA FIGUERA

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu de les multes i sancions per infraccions urbanístiques.

 

4. AJUNTAMENT DEL MOLAR

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu de les multes i sancions per infraccions urbanístiques.

 

5. AJUNTAMENT DE MONTBLANC

- Delegació de facultats en matèria de:

a) Recaptació en període de voluntari de les quotes d'urbanització.

b) Recaptació en període voluntari i en període executiu de les multes i sancions derivades de les infraccions de l'Ordenança municipal de civisme i convivència ciutadana.

 

6. AJUNTAMENT DE RODONYÀ

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de la taxa per ocupació del domini públic amb guals.

 

7. AJUNTAMENT DE SOLIVELLA

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu d'altres ingressos de dret públic en la modalitat de danys contractuals.

 

8. AJUNTAMENT DE VILAVERD

- Delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu d'altres ingressos de dret públic en la modalitat de danys contractuals.

 

9. AJUNTAMENT DEL PONT D'ARMENTERA

- Especificació de la delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de les taxes per ocupació del domini públic amb taules i cadires:

1. Taxa per ocupació del domini públic amb taules i cadires.

- Revocació de la delegació de facultats en matèria de:

a) Recaptació en període voluntari i en període executiu de la taxa pel clavegueram, facultats delegades per acord del Ple municipal de 28 de juliol de 1999 i acceptades per acord del Ple de la Diputació de Tarragona del 30 de novembre de 1999.

b) Recaptació en període executiu de la taxa per utilització privativa o aprofitament especial constituït en el sòl, subsòl o vol de les vies públiques, a favor d'empreses explotadores, tant les que afectin a la generalitat o una part important del veïnat, com les que no i de les taxes i preus públics en general, facultats delegades per acord del Ple municipal de 14 de febrer de 2008 i acceptades per acord del Ple de la Diputació de Tarragona del 28 de març de 2008.

 

10. AJUNTAMENT DE VANDELLÒS I L'HOSPITALET DE L'INFANT

- Delegació de facultats en matèria de :

a) Gestió tributària, recaptació en període voluntari i en període executiu i la inspecció de Taxa per utilització privativa o aprofitament especial del domini públic a favor d'empreses de serveis de submnistrament.

b) Recaptació en període voluntari i en període executiu de les multes i sancions derivades de l'aplicació de l'Ordenança Municipal d'Ús, Aprofitament, Seguretat i Conservació de les Platges i Litoral Municipals i de l'Ordenança Municipal Reguladora del Soroll i les Vibracions.

c) Recaptació en període executiu de:

1. Taxa del cementiri

2. Taxa per llicències urbanístiques

3. Taxa per expedicó de documents administratius

4. Taxa per l'ocupació de la via pública amb antenes col·lectives

5. Taxa per l'ocupació a la platja amb tendals, hamaques, embarcacions, etc

6. Taxa pel canon d'ocupació de la forest pública

7. Altres ingressos de dret públic per danys contractuals

- Especificació de la delegació de facultats en matèria de recaptació en període voluntari i en període executiu de les taxes i preus públics per ocupació del domini públic:

1. Taxa per ocupació de la via pública amb taules i cadires.

2. Taxa per l'exposició de productes comercials a la via pública.

- Revocació de la delegació de facultats en matèria de recaptació en període executiu de les taxes i preus públics efectuada de forma genèrica, facultats delegades per acord del Ple municipal de 7 de setembre de 2007 i acceptades per acord del Ple de la Diputació de Tarragona del 26 d'octubre de 2007.

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la publicació d'aquest anunci.

 

Tarragona, 6 de maig de 2024

 

Josep M. Sabaté Vidal

Secretari   

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22892 {"title":"ANUNCIO sobre delegación de facultades (código 2024\/11).","published_date":"2024-05-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22892"} catalunya administración local,Base Gestió d'Ingressos de la Diputació de Tarragona,DOGC,DOGC 2024 nº 9163 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-15/22892-anuncio-delegacion-facultades-codigo-2024-11 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.