ANUNCIO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de data 15 d'abril de 2024

 

ACORDA:

 

«Primer.- Aprovar la modificació de la relació de llocs de treball de l'any 2024, que conté les modificacions acordades en Mesa General de Negociació i que afecten als següents llocs de treball: 2.200 (Cap d'organització i gestió de persones), 4.110 (Cap de l'Oficina Local d'Habitatge), 5.101 (Tècnic/a mig Acció Social i Ciutadania) i 5.405 (Coordinador/a d'esports), 4.402 (Enginyer/a tècnic/a).

El detall de les modificacions consta a l'informe emès per la secretària i forma part del present expedient, així com les fitxes modificades .

 

Segon.- D'acord amb el que estableix l'article 283.4 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de Règim local de Catalunya, s'ha de publicar la modificació i actualització al portal de transparència de l'Ajuntament, al BOP i al DOGC i trametre'n còpia al Departament de Presidència.

 

Tercer.- Notificar el contingut d'aquesta resolució a la Junta de personal i al Comitè de l'Ajuntament de Salt».

 

Així mateix, s'ha realitzat publicació al BOP de Girona núm. 85, en data 2 de maig de 2024.

 

La qual cosa es fa pública pels efectes pertinents.

 

Salt, 3 de maig de 2024

 

Jordi Viñas i Xifra

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22685 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la relación de puestos de trabajo.","published_date":"2024-05-13","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22685"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Salt,DOGC,DOGC 2024 nº 9161 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-13/22685-anuncio-modificacion-relacion-puestos-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.