EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Protocolo para la prevención y abordaje del acoso sexual y por razón de sexo.

APROVAT INICIALMENT pel Ple de la Corporació Municipal de la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària del Servei de Control de Mosquits de la Badia de Roses i del Baix Ter, en sessió de data 22 de novembre de 2023, el Protocol per a la prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe.

Exposat al públic pel termini de 30 dies, comptats a partir del següent de la publicació de l'edicte al Butlletí Oficial de la Província, de data 20 de desembre de 2023, BOP nº 242 ,edicte 10.660, a efectes de que es pogués examinar i formular si s' escau, les al·legacions que es consideressin pertinents i notificats tots els possibles interessats.

L' expedient queda aprovat definitivament, atès que no s'han presentat al·legacions, a l'empara del que disposa l'art. 70.2 de la Llei de Bases de Règim Local , la qual cosa es fa pública, atès que el protocol per a la prevenció i gestió de l'assetjament sexual resta aprovat DEFINITIVAMENT, i es transcriu literalment, el text del document aprovat al seu dia, per a general coneixement, en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, de data 11 d'abril de 2024, número de BOP 71, edicte 2887, "Aprovació definitiva del Protocol per a la prevenció i abordatge de l'assetjament sexual i per raó de sexe".

 

Castelló d'Empúries, 16 d'abril de 2024

 

Anna Massot i Font

Presidenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22393 {"title":"EDICTO por el que se hace pública la aprobación definitiva del Protocolo para la prevención y abordaje del acoso sexual y por razón de sexo.","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22393"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9158,Mancomunidad Intermunicipal Voluntaria del Servicio de Control de Mosquitos de la Bahía de Roses y El Baix Ter https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22393-edicto-se-hace-publica-aprobacion-definitiva-protocolo-prevencion-abordaje-acoso-sexual-razon-sexo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.