ANUNCIO sobre ratificación definitiva de la modificación de los Estatutos de la Fundación de Apoyo al Museo Marítimo y Atarazanas Reales de Barcelona (exp. 2024/5043).

I. El Ple de la Diputació de Barcelona, en sessió ordinària de 29 de febrer de 2024, va adoptar, entre d'altres, els acords següents:

 

"PRIMER.- APROVAR inicialment la modificació dels Estatuts de la Fundació de suport al Museu Marítim i Drassanes Reials de Barcelona, la qual té l'abast i contingut que s'exposa en l'apartat II dels antecedents, i de resultes de la qual el text estatutari resta en els termes que s'estableixen en les pàgines 37 a 67 de l'Annex d'aquest acord.

 

SEGON.- EXPOSAR AL PÚBLIC l'acord d'aprovació inicial dels nous Estatuts, en forma de Text refós, mitjançant anunci en el Butlletí oficial de la Província de Barcelona (BOPB) i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), durant el termini de 30 dies hàbils, a l'efecte de la presentació d'al·legacions, reclamacions i suggeriments, amb el benentès que si en el termini d'exposició al públic no es presentés cap al·legació, reclamació o suggeriment, els Estatuts aprovats inicialment s'entendran aprovats definitivament sense ulterior tràmit. El termini s'iniciarà amb la publicació de l'anunci al BOPB.

 

TERCER.- Una vegada aprovat definitivament, ELEVAR EL TEXT REFÓS DELS ESTATUTS de la Fundació de suport al Museu Marítim i Drassanes Reials a escriptura pública notarial, d'acord amb el que es disposa en l'article 335 de la Llei catalana 4/2008, de 24 d'abril.

 

QUART.- ACORDAR, una vegada es formalitzi l'escriptura pública notarial de l'aprovació del Text Refós dels Estatuts reguladors de la Fundació de suport al Museu Marítim i Drassanes Reials, SOTMETRE aquests A L'APROVACIÓ DEL PROTECTORAT, Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya, Direcció General de Dret, Entitats Jurídiques i Mediació, de conformitat amb l'article 335-1.2 de la Llei 4/2008, de 24 d'abril, per la qual s'aprova el llibre tercer del Codi Civil de Catalunya, relatiu a les persones Jurídiques.

 

CINQUÈ.- AUTORITZAR tan àmpliament com sigui possible en dret, a la Presidenta de la Fundació, Excma. Sra. Lluïsa Moret Sabidó, per a dictar quants actes i resolucions, públics i privats, siguin necessaris per a l'execució del present acord i, especialment, per a ELEVAR l'aprovació dels presents Estatuts a escriptura pública notarial, i a la inscripció d'aquests en el Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.

 

SISÈ.- PUBLICAR ÍNTEGRAMENT els Estatuts aprovats, en forma de Text Refós, en el BOPB, així com inserir una referència en el DOGC.

 

SETÈ.- ADSCRIURE la Fundació de suport al Museu Marítim i Drassanes Reials de Barcelona al sector públic de la Diputació de Barcelona, classificada en el Grup 3.

 

VUITÈ.- DONAR TRASLLAT d'aquest acord a tots els membres de ple dret del Patronat i a la Secretaria de la Fundació, així com a la Intervenció i Tresoreria de la Diputació de Barcelona, als efectes legals oportuns."

 

II. Els anteriors acords van ser adoptats per unanimitat dels membres presents a la sessió (vot favorable de Partit dels Socialistes de Catalunya - Candidatura de Progrés, 16; Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal, 11; Junts - Compromís Municipal, 10; En Comú Podem - Confluència, 3; Partit Popular, 4; VOX, 1; Tot per Terrassa, 1; Junts per Igualada, 1; i Impulsem el Penedès, 1, el que suposa la majoria absoluta d'aquesta corporació, exigida a l'article 47.2.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local.

 

III. El tràmit d'informació pública va perllongar-se durant el període comprès entre els dies 11 de març de 2024 i 23 d'abril de 2024, ambdós inclosos, i fou publicat en el tauler d'anuncis de la corporació i en els diaris següents:

- Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 8 de març de 2024.

- Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 9124 de 18 de març de 2024.

 

IV. Durant el tràmit d'informació pública no van formular-se al·legacions, reclamacions, ni suggeriments, per la qual cosa va esdevenir definitiva la ratificació inicial de la modificació dels Estatuts de la Fundació de suport al Museu Marítim i Drassanes Reials de Barcelona, acordada pel Ple de la Diputació de Barcelona en sessió de 29 de febrer de 2024, el text refós dels quals ha estat publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 30 d'abril de 2024.

 

Barcelona, 1 de maig de 2024

 

José Luis Martínez-Alonso Camps

Secretari delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22390 {"title":"ANUNCIO sobre ratificación definitiva de la modificación de los Estatutos de la Fundación de Apoyo al Museo Marítimo y Atarazanas Reales de Barcelona (exp. 2024\/5043).","published_date":"2024-05-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22390"} catalunya administración local,Diputación de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9158 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-08/22390-anuncio-ratificacion-definitiva-modificacion-estatutos-fundacion-apoyo-museo-maritimo-atarazanas-reales-barcelona-exp-2024-5043 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.