ANUNCIO sobre las convocatorias interadministrativas con códigos CPSI03/24, CPSI04/24 y CPSI05/24 y sus bases para la provisión, mediante concurso de méritos, de tres puestos de trabajo base del Consorcio del Patrimonio de Sitges.

Per Decret de la Direcció-Gerència del Consorci del Patrimoni de Sitges de data 22 d'abril de 2024 i número de registre 153/24, s'han aprovat les convocatòries interadministratives així com les bases reguladores corresponents per la provisió, mitjançant concurs de mèrits, dels següents llocs de treball base del Consorci del Patrimoni de Sitges:

- Tècnic/a Mitjà en Arquitectura i Enginyeria, del grup A, subgrup A2, codi retributiu A217TG01, amb una dedicació de 37 hores i 30 minuts setmanals i tipologia de jornada (AE) (CPSI03/24).

- Tècnic/a Mitjà Gestió Recursos Humans, del grup A, subgrup A2, codi retributiu A217TG01, amb una dedicació de 37 hores i 30 minuts setmanals i tipologia de jornada (AE) (CPSI04/24).

- Tècnic/a Superior en Economia, del grup A, subgrup A1, codi retributiu A120TG02, amb una dedicació de 37 hores i 30 minuts setmanals i tipologia de jornada (AE) (CPSI05/24).

Les convocatòries i les bases han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 25 d'abril de 2024, a la pàgina web del Consorci en l'apartat anuncis oficials (https://museusdesitges.cat/ca/anuncis-oficials) i al seu tauler físic d'anuncis, al tauler d'edictes electrònic i a la pàgina web de la Diputació de Barcelona (https://www.diba.cat/) i en la de l'Ajuntament de Sitges (https://www.sitges.cat/), així com en el seu tauler d'anuncis.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils, comptadors a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis d'aquest procés, així com els resultats es faran públics exclusivament a la pàgina web del Consorci del Patrimoni de Sitges (https://museusdesitges.cat/ca/anuncis-oficials) i al seu tauler físic d'anuncis (carrer Davallada, 12, 3a. planta de Sitges, 08870).

 

Sitges, 29 d'abril de 2024

 

Mercè Munné Dedeu

Directora gerenta en funcions

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22302 {"title":"ANUNCIO sobre las convocatorias interadministrativas con códigos CPSI03\/24, CPSI04\/24 y CPSI05\/24 y sus bases para la provisión, mediante concurso de méritos, de tres puestos de trabajo base del Consorcio del Patrimonio de Sitges.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22302"} catalunya Consorcio del Patrimonio de Sitges,DOGC,DOGC 2024 nº 9157,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22302-anuncio-convocatorias-interadministrativas-codigos-cpsi03-24-cpsi04-24-cpsi05-24-bases-provision-concurso-meritos-tres-puestos-trabajo-base-consorcio-patrimonio-sitges https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.