ANUNCIO sobre modificación de la plantilla de personal del Ayuntamiento de Granollers.

De conformitat amb allò que disposa l'article 283 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, es fa pública la modificació 2/2024 de la plantilla de personal de l'Ajuntament de Granollers, del seu organisme autònom administratiu "Patronat municipal del Museu de Granollers" i de l'entitat pública empresarial "Granollers Mercat" per a l'exercici 2024, que ha estat aprovada per acord del Ple de data 30 d'abril de 2024 (exp. 5/2024/24), d'acord amb el detall següent:

 

"Primer. Aprovar inicialment la modificació de la PLANTILLA de personal de l'Ajuntament de Granollers amb el detall següent:

1. Modificar la jornada de la plaça de conserge codi 1.20.10.23 que passarà del 42,85% al 57,14%.

2. Amortitzar una plaça d'Administratiu/va, personal funcionari, escala d'administració general, subescala administrativa, grup C1 (codi plaça 1.10.1.62) i crear una plaça de d'auxiliar administratiu/va; personal funcionari, escala administració general, subescala auxiliar, classe superior, grup C2 (codi plaça 1.10.10.69).

3. Amortitzar una plaça de Tècnic/a mitjà/ana, personal laboral, grup A2 (codi 1.20.32.20).

 

Segon. Sotmetre el present acord a informació pública per un termini de 15 dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat de conformitat amb la legislació vigent. Transcorregut aquest termini, si no s'han presentat al·legacions, s'entendrà elevat a definitiu aquest acord d'aprovació inicial sense necessitat d'adoptar expressament un acord posterior."

 

Granollers, 2 de maig de 2024

 

Per delegació del secretari

Diego Castillo Giménez

Cap de servei de Recursos Humans i de Prevenció de Riscos Laborals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22272 {"title":"ANUNCIO sobre modificación de la plantilla de personal del Ayuntamiento de Granollers.","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22272"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Granollers,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22272-anuncio-modificacion-plantilla-personal-ayuntamiento-granollers https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.