EDICTO sobre aprobación definitiva de la operación jurídica complementaria para la regularización de fincas de la reparcelación del PA-5 Les Escomes del municipio de Argentona (2021/108/obres públiques).

Edicte pel qual es Es fa públic que, en data 21 de novembre de 2023, la senyora Alcaldessa de l'Ajuntament d'Argentona va resoldre mitjançant Resolució número 2344 aprovar inicialment l'operació jurídica complementària per a la regularització de finques de la reparcel·lació del PA-5 Les Escomes del municipi d'Argentona i atès que al no haver-se presentat al·legacions o suggeriments en tràmit d'informació pública, s'entén aprovada definitivament.

Notificar el present acord als interessats que consten al document d'Operació Jurídica Complementaria pel seu coneixement i efectes.

Es podrà accedir a la documentació a través dels links següent:

OJC: https://argentona.cat/ARXIUS/tauleranuncis/2024/OJC_LES_ESCOMESES.pdf

Resolució alcaldia: https://argentona.cat/ARXIUS/tauleranuncis/2024/Resolucio_alcaldia_escomeses.pdf

 

Contra aquesta resolució que posa fi a la via administra administrativa, es podrà interposar directament recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats del contenciós-administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos a comptar des del següent a la referida publicació en la forma i requisits previstos a la Llei 29/1998, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

Alternativament podeu interposar recurs de reposició potestatiu davant l'òrgan municipal que l'ha adoptat, en el termini d' un mes a comptar des de l'endemà de la publicació del present edicte, de conformitat amb la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques

Tot això sense perjudici que es pugui interposar qualsevol altre recurs que s'estimi procedent.

 

Argentona, 25 d'abril de 2024

 

Montserrat Capdevila i Cañadas

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
22252 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva de la operación jurídica complementaria para la regularización de fincas de la reparcelación del PA-5 Les Escomes del municipio de Argentona (2021\/108\/obres públiques).","published_date":"2024-05-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"22252"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Argentona,DOGC,DOGC 2024 nº 9157 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-07/22252-edicto-aprobacion-definitiva-operacion-juridica-complementaria-regularizacion-fincas-reparcelacion-pa-5-escomes-municipio-argentona-2021-108-obres-publiques https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.