ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Estudio de acondicionamiento de caminos, incorporación a la red local de carreteras, camino de Les Ferreres (OS-109), en los términos municipales de Sant Bartomeu del Grau y Muntanyola.

L'Il·lm. Sr. President delegat de l'Àrea d'Infraestructures i Territori, d'acord amb el punt cinquè, apartat II. 1.b) de la part resolutiva del decret de la Presidència d'aquesta Diputació de Barcelona número 9902/23 de data 26.07.2023 (BOPB 28.07.2023) i posterior modificacions, quant a l'aprovació dels projectes d'obres i serveis ha dictat la següent resolució amb data 23 d'abril de 2024.

(D4993-2024) (Exp. 2018/18955).

 

(...)

 

Primer.- Admetre a tràmit i ESTIMAR PARCIALMENT les al·legacions que han estat formulades per Sr. Arnau Comajoan Cara "Condicionament de camins. Incorporació a la xarxa local de carreteres. Camí de les Ferreres (OS-109). TM Sant Bartomeu de Grau-Muntanyola".

 

Segon- APROVAR definitivament l'estudi informatiu de "Condicionament de camins. Incorporació a la xarxa local de carreteres. Camí de les Ferreres (OS-109). TM Sant Bartomeu de Grau-Muntanyola", amb un pressupost estimatiu d'un milió cinc-cents setanta mil cinc-cents onze euros amb set cèntims (1.570.511,07 EUR), IVA exclòs, que aplicant el 21% de l'IVA (329.807,32 EUR), resulta tenir un pressupost estimatiu de 1.900.318,39 EUR, amb una partida per a expropiacions de 95.533,04 EUR. El pressupost total estimatiu ascendeix a la quantitat de 1.995.851,43 EUR.

 

Tercer.- NOTIFICAR el contingut de la resolució corresponent.

 

Quart.- PUBLICAR el contingut de la resolució als taulers d'anuncis corresponents, al BOPB i DOGC.

 

(...)

 

Contra aquest acord, que posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al de la seva notificació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent al de la seva notificació.

 

Barcelona, 24 d'abril de 2024

 

Francesc Bartoll Huerta

Secretari delegat

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21967 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva del Estudio de acondicionamiento de caminos, incorporación a la red local de carreteras, camino de Les Ferreres (OS-109), en los términos municipales de Sant Bartomeu del Grau y Muntanyola.","published_date":"2024-05-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21967"} catalunya administración local,Diputación de Barcelona,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21967-anuncio-aprobacion-definitiva-estudio-acondicionamiento-caminos-incorporacion-red-local-carreteras-camino-ferreres-os-109-terminos-municipales-sant-bartomeu-grau-muntanyola https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.