EDICTO sobre aprobación definitiva de la reparcelación voluntaria con único propietario del polígono de actuación urbanística en la manzana delimitada por la calle Pau Casals, plaza de La Masia, pasaje de El Rec y calle Miquel Batlle, manzana de L'Escut, con cesión gratuita de suelo y vuelo para destinarlo al sistema de espacios libres.

La Junta de Govern Local, en sessió de data 18 d'abril de 2024 ha adoptat l'acord d'aprovar definitivament la REPARCEL·LACIÓ VOLUNTÀRIA AMB ÚNIC PROPIETARI DEL POLÍGON D'ACTUACIÓ URBANÍSTICA A ILLA DELIMITADA PEL CARRER PAU CASALS, PLAÇA DE LA MASIA, PASSATGE DEL REC I CARRER MIQUEL BATLLE, "ILLA DE L'ESCUT", AMB CESSIÓ GRATUITA DE SÒL I VOL PER A DESTINAR-HO AL SISTEMA D'ESPAIS LLIURES.

La qual cosa es fa pública per a coneixement general, d'acord amb la normativa aplicable.

 

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament, o recurs de reposició potestatiu davant l'Alcaldessa d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació, de conformitat amb els articles 77 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, de Règim Jurídic i de Procediment de les Administracions Públiques de Catalunya i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant els Jutjats del Contenciós-Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la recepció de la present notificació, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici que pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Vallirana, 22 d'abril de 2024

 

Eva Martínez Morales

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21954 catalunya administración local,Ayuntamiento de Vallirana,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21954-edicto-aprobacion-definitiva-reparcelacion-voluntaria-unico-propietario-poligono-actuacion-urbanistica-manzana-delimitada-calle-pau-casals-plaza-masia-pasaje-rec-calle-miquel-batlle-manzana-escut-cesion-gratuita-suelo-vuelo-destinarlo-sistema-espacios-libres https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.