EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de reparcelación Plan parcial Pla del Forn / Pla de Miralles, zona industrial sector sur 2, fase 2, de Rajadell.

El Ple de l'Ajuntament de Rajadell, en sessió extraordinària i urgent celebrada el dia 19 d'abril de 2024, va aprovar per unanimitat dels assistents, entre d'altres, l'acord quina part dispositiva és la següent:

 

"Primer.- APROVAR definitivament el Projecte de Reparcel·lació Pla Parcial Pla del Forn/Pla de Miralles Zona Industrial Sector Sud 2. Fase 2, del terme municipal de Rajadell, condicionat no obstant a la prèvia aprovació definitiva del Projecte constructiu d'urbanització Pla del Forn/Pla de Miralles zona industrial sector Sud 2. Fase 2 de Rajadell.

 

Segon.- NOTIFICAR aquest acord juntament amb l'informe tècnic a la Junta de Compensació Pla del Forn/Pla de Miralles als efectes legals corresponents.

 

Tercer.- PUBLICAR aquest acord en el BOP, DOCG, al tauler d'anuncis i Web municipals i posar en coneixement que l'expedient està a disposició de qualsevol persona interessada per a la seva consulta als Serveis tècnics de l'Ajuntament de Rajadell en horari d'atenció al públic.

 

Quart.- EXPEDIR una certificació del present acord, un cop aquest esdevingui ferm, als efectes de la seva inscripció en el Registre de la Propietat de Manresa.

 

Cinquè.- FACULTAR a l'Alcaldia perquè porti a terme tots aquells actes que siguin necessaris per a l'execució d'aquests acords."

 

Contra aquest acord, que es definitiu en via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la publicació del present edicte.

En cas que la desestimació del recurs de reposició es produís per silenci administratiu - silenci que es produeix pel transcurs d'un mes a comptar des de la data de la seva interposició sense que s'hagi notificat la seva resolució - el termini per a la interposició del recurs contenciós administratiu serà de sis mesos a comptar des de l'endemà del dia en que el referit recurs de reposició s'entengui desestimat.

Contra la desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o be directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent al d'aquesta publicació.

 

 

Rajadell, 23 d'abril de 2024

 

 

Joan Carles Lluch de la Torre

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21941 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto de reparcelación Plan parcial Pla del Forn \/ Pla de Miralles, zona industrial sector sur 2, fase 2, de Rajadell.","published_date":"2024-05-02","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21941"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Rajadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21941-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-reparcelacion-plan-parcial-pla-forn-pla-miralles-zona-industrial-sector-sur-2-fase-2-rajadell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.