ANUNCIO sobre aprobación de la convocatoria para la provisión del puesto de trabajo de jefe/a de Servicio de Territorio y Sostenibilidad del Ayuntamiento de Esparreguera, mediante concurso específico por turno de adscripción definitiva (exp. 1474-1994/2024).

Per Decret d´alcaldia núm. 1275 de 23 d'Abril de 2024, es va aprovar la convocatòria del procés selectiu per a la provisió del lloc de treball de Cap de de Servei de Territori i Sostenibilitat de l´Ajuntament d´Esparreguera. A continuació es dóna publicitat a la mateixa:

 

 

"CONVOCATÒRIA DE LA PROVISIÓ DEL LLOC DE TREBALL DE CAP DE SERVEI DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT DE L'AJUNTAMENT D'ESPARREGUERA, MITJANÇANT CONCURS ESPECÍFIC PER TORN D'ADSCRIPCIÓ DEFINITIU.

 

La Junta de Govern Local, en la sessió Ordinària número 0006-2024 celebrada en data 27 de març de 2024, va aprovar les Bases reguladores de la convocatòria per a la provisió del lloc de treball de Cap de Servei de Territori i Sostenibilitat, mitjançant concurs específic per torn d'adscripció definitiu.

 

Característiques del lloc de treball convocat:

 

- Denominació del lloc de treball: Cap de Servei de Territori i Sostenibilitat.

- Número de vacants: 1

- Codi de lloc de treball: 5260

- Unitat administrativa: Àmbit de Territori

- Vinculació jurídica: Personal Funcionari

- Grup d'accés: Subgrup A1/A2

- Forma de provisió: Concurs específic

- Nivell de Complement de destí: 24

- Complement específic anual: 25.585,47

- Torn d'adscripció: Definitiu

 

Les bases reguladores han estat publicades íntegrament al BOP amb CVE 202410067249 en data 05 d'abril de 2024, tal com s'estableix a la base quarta d'aquestes. La convocatòria es publicarà al DOGC, i ambdues es publicaran també al tauler de la corporació i plataforma de processos selectius de l'Ajuntament d'Esparreguera.

El termini per prendre part a la convocatòria serà de 15 dies hàbils a comptar des de l'endemà de la data de publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de la present convocatòria."

La qual cosa es fa pública per a general coneixement.

 

Contra aquesta resolució, que és definitiva en via administrativa, es podrà interposar amb caràcter potestatiu recurs de reposició davant l'òrgan que l'ha dictada, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent a la recepció d'aquesta notificació.

Contra desestimació expressa del recurs de reposició, en el seu cas, o bé directament contra aquesta resolució, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província de Barcelona o, a elecció de l'interessat/ada, dels que tinguin competència territorial en la localitat de residència del demandant, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la recepció d'aquesta notificació, d'acord amb el que preveu l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Esparreguera, 24 d'abril de 2024

 

Eduard Rivas Mateo

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21925 catalunya administración local,Ayuntamiento de Esparreguera,DOGC,DOGC 2024 nº 9154 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-05-02/21925-anuncio-aprobacion-convocatoria-provision-puesto-trabajo-jefe-servicio-territorio-sostenibilidad-ayuntamiento-esparreguera-concurso-especifico-turno-adscripcion-definitiva-exp-1474-1994-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.