ANUNCIO sobre aprobación inicial de la actualización de la fase 2 del Proyecto de urbanización de las calles Verge del Sòl del Pont y Call de la Capella.

Es fa públic que el Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària de 19 de març de 2024, va adoptar l'acord la part dispositiva del qual és la següent:

 

"PRIMER. Aprovar inicialment l'actualització de la fase 2 del projecte d'urbanització dels carrers Verge del Sòl del Pont i Call de la Capella, realitzada pels Serveis Tècnics Municipals, amb un PEC de 641.650,61 euros (530.289,76 euros + 111.360,85 euros corresponents al 21% d'IVA).

 

SEGON. SOTMETRE el projecte d'obres a informació pública i audiència als interessats per termini de 30 dies mitjançant anunci en el Butlletí Oficial de la Província, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament."

El dret de consulta i informació es podrà exercir a les dependències d'Urbanisme, plaça Major, 4, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores, així com a l'e-tauler d'anuncis de l'Ajuntament (https://tauler.seu.cat/inici.do?idens=818310007).

Les al·legacions i suggeriments, si s'escau, s'hauran de presentar davant de l'Ajuntament de Roda de Ter, dins el termini esmentat, per qualsevol dels mitjans que estableix la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Roda de Ter, 23 d'abril de 2024

 

Toni Mas i Febrer

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21840 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial de la actualización de la fase 2 del Proyecto de urbanización de las calles Verge del Sòl del Pont y Call de la Capella.","published_date":"2024-04-30","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21840"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Roda de Ter,DOGC,DOGC 2024 nº 9153 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-30/21840-anuncio-aprobacion-inicial-actualizacion-fase-2-proyecto-urbanizacion-calles-verge-sol-pont-call-capella https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.