EDICTO sobre aprobación de la convocatoria de estabilización, mediante concurso-oposición libre, de una plaza de administrativo/a, subgrupo C1, en régimen de funcionario de carrera, del Área de Educación del Patronato Municipal de Cultura, Educación, Infancia y Juventud, y la constitución de una bolsa de trabajo.

Edicte pel qual es fa públic que la Junta de Govern del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de les Franqueses del Vallès, en sessió extraordinària urgent, celebrada en data 21 de desembre de 2022, va acordar, entre d'altres, l'aprovació de la convocatòria i les bases que han de regir el procés de selecció, pel procediment de concurs oposició lliure, d'una plaça d'administratiu/va, subgrup C1, règim funcionari de carrera, de l'Àrea d'Educació del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut, més la constitució d'una borsa de treball, d'acord amb la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

El termini de presentació de sol·licituds per prendre part en el procés selectiu, serà de 20 dies naturals, comptadors a partir del dia següent al de la publicació de l'edicte de convocatòria en Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), que serà posterior a la publicació del text íntegre de les bases reguladores en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB), realitzat en data 27 de desembre de 2022 i CVE202210193779.

Només a efectes informatius, es donarà publicitat de la convocatòria mitjançant el tauler d'anuncis de la seu electrònica municipal.

Les instàncies dirigides a la Presidència d'aquest Patronat, podran presentar-se en el Registre del Patronat Mpal. de Cultura, Educació, Infància i Joventut (Centre Cultural de Can Ganduxer, Avinguda de la Sagrera, 1, Les Franqueses del Vallès), així com en el Registre General de l'Ajuntament de les Franqueses del Vallès (Ctra. de Ribes, 2, Les Franqueses del Vallès).

També es podran presentar, dins el mateix termini, en el Registre d'Entrada Electrònic del Patronat Municipal de Cultura, Educació, Infància i Joventut de la seu electrònica de l'Ajuntament, o en el Registre d'Entrada Electrònic de l'Ajuntament, en la forma que determina l'article 16 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Contra l'acord d'aprovació d'aquestes bases, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant els Jutjats del Contenciós Administratiu de Barcelona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la present publicació.

Alternativament, i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la present publicació.

 

Les Franqueses del Vallès, 19 d'abril de 2024

 

José Alexander Vega Sabugueiro

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21744 catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9152,Patronato Municipal de Cultura, Educación, Infancia y Juventud de Les Franqueses del Vallès https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21744-edicto-aprobacion-convocatoria-estabilizacion-concurso-oposicion-libre-plaza-administrativo-subgrupo-c1-regimen-funcionario-carrera-area-educacion-patronato-municipal-cultura-educacion-infancia-juventud-constitucion-bolsa-trabajo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.