ANUNCIO sobre ratificación de la refundición de la relación de puestos de trabajo del Instituto Municipal de Hacienda.

El Consell Rector de l'Institut Municipal d'Hisenda, en sessió de 8 d'abril de 2024, ha ratificat la resolució de la gerent de l'IMH de 19 de març de 2024, amb, entre d'altres, els acords següents:

APROVAR la refosa de la Relació de Llocs de treball de l'Institut Municipal d'Hisenda, que inclou les modificacions aprovades i ratificades pel Consell Rector de l'Institut Municipal d'Hisenda entre l'1 de març de 2023 i el 29 de febrer de 2024, i amb efectes de l'1 de març de 2024.

PUBLICAR aquest acord i el seu annex a la Gaseta Municipal, al web municipal, al Butlletí Oficial de la Província i al Diari Oficial de la Generalitat.

 

Contra aquest acord, que no posa fi a la via administrativa, es podrà interposar recurs d'alçada davant l'Alcaldia, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci.

També es pot interposar qualsevol altre recurs o reclamació que es consideri convenient.

 

Es publica als efectes oportuns.

 

Barcelona, 15 d'abril de 2024

 

P. d. del secretari general de 31.08.2023

Àngela Mena Also

Secretària delegada

 

ANNEX 2 REFOSA DE LA RELACIÓ DE LLOCS DE TREBALL 

 

(Vegeu la imatge del final del document)

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21741 {"title":"ANUNCIO sobre ratificación de la refundición de la relación de puestos de trabajo del Instituto Municipal de Hacienda.","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21741"} catalunya administración local,DOGC,DOGC 2024 nº 9152,Instituto Municipal de Hacienda de Barcelona https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21741-anuncio-ratificacion-refundicion-relacion-puestos-trabajo-instituto-municipal-hacienda https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.