ANUNCIO relativo a la publicación de la revocación y aceptación de delegación de competencias.

Per tal de donar compliment al que disposen l'article 7.2 del Text Refós de la Llei reguladora de les hisendes locals (RDLeg. 2/2004, de 5 de març) i l'article 106.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local, es fa públic que el Ple de la Diputació de Girona, en la sessió indicada a continuació, ha pres, entre d'altres, el següent acord:

 

SESSIÓ DEL PLE DE LA DIPUTACIÓ DE GIRONA DE 16 D'ABRIL DE 2024

 

La Xarxa Local de Municipis Gironins (XALOC) ha rebut l'acord plenari de revocació i delegació, a favor de la Diputació de Girona de determinades facultats de gestió, inspecció i recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic, a l'empara del que preveuen, el primer, els articles 9.6 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre i 35 del Pla de serveis en matèria de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic aprovat pel Consell Rector de XALOC de 7 de juliol de 2020 (BOP de Girona 135 de 15 de juliol de 2020) i, el segon, de conformitat amb l'article 106.3 de la Llei 7/1985, reguladora de les bases del règim local, i article 7 del Text Refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, aprovat per Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març.

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en data 7 de febrer de 2008, va adoptar un acord de Ple de delegació a la Diputació de Girona de la gestió i recaptació dels expedients sancionadors per infraccions d'altres ordenances i reglaments municipals.

L'Ajuntament de Cadaqués, en data 27 de maig de 2008, va adoptar un acord de Ple de delegació a la Diputació de Girona de la gestió i recaptació dels expedients sancionadors, per infraccions de la normativa de trànsit viari i/o altres normes.

Això no obstant, per tal de dotar de seguretat jurídica a la delegació efectuada i evitar qualsevol indefinició, tant pel que fa a les competències com a les funcions que implica aquesta delegació, es considera convenient la revocació d'un concepte genèric, com és la delegació "d'altres ordenances i reglaments municipals" per part de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, i "d'altres normes" per part de l'Ajuntament de Cadaqués, i conseqüentment de l'adopció d'un nou acord que concreti, amb exactitud, a quines altres ordenances i reglaments municipals i altres normes, es fa referència.

 

Per tot l'anterior,

 

En virtut de les facultats que l'article 14, lletra o dels Estatuts de Xaloc atribueixen a la presidència, es proposa a la Comissió Informativa d'Hisenda, Administració, Promoció Econòmica i Cooperació Local que hi dictamini favorablement i elevi al Ple de la corporació la proposta d'acord següent:

 

PRIMER REVOCAR la delegació conferida la Diputació de Girona, referida als expedients sancionadors per infraccions d'altres ordenances i reglaments municipals i/o altres normes

 

SEGON ACCEPTAR la delegació acordada pels òrgans que es relacionen a continuació, a favor de la Diputació de Girona, de gestió, liquidació inspecció i recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic municipals que es duu a terme per l'organisme autònom XALOC i de conformitat amb l'establert al Pla de serveis de XALOC per a la realització de les facultats delegades en matèria de gestió, inspecció i recaptació dels ingressos de dret públic (BOP núm. 135 de 15 de juliol de 2020) que s'especifica:

 

AJUNTAMENT DE TORROELLA DE MONTGRÍ

GESTIÓ, I RECAPTACIÓ EN PERÍODE VOLUNTARI I EXECUTIU DE:

- Expedients sancionadors en matèria de protecció, tinença responsable i la salut ambiental dels animals

Data del Plenari: 7/03/2024

 

AJUNTAMENT DE CADAQUÉS

GESTIÓ, I RECAPTACIÓ EN PERÍODE VOLUNTARI I EXECUTIU DE:

 

   - Expedients sancionadors per infracció a la normativa de civisme i convivència.

   - Expedients sancionadors per infracció a la normativa seguretat ciutadana.

   - Expedients sancionadors per infracció a la normativa de residus

   - Expedients sancionadors per infracció a la normativa control, tinença i protecció d'animals

   - Expedients sancionadors per infracció a la normativa de gossos potencialment perillosos.

 

 

Data del Plenari: 21/03/2024

 

Girona, 17 d'abril de 2024

 

Miquel Noguer i Planas

President

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21740 catalunya administración local,Diputación de Girona,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21740-anuncio-relativo-publicacion-revocacion-aceptacion-delegacion-competencias https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.