EDICTO relativo al nombramiento de personal.

Resolució de 22 d'abril de 2024 de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada, per la qual es fan públics els següents nomenaments i contractacions:

 

Primer.- La senyora Samantha Bravo Piña, com a personal funcionari interí, administratiu/va, codi plaça F00508, per substitució transitòria de la titular de la plaça, enquadrada dins l'escala d'administració general, grup de classificació C, subgrup C1 i nivell de destinació 15 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la provisionalment al lloc de treball d'administratiu/va, segons Decret d'Alcaldia de 29 de gener de 2024 i amb efectes del dia 5 de febrer de 2024.

 

Segon.- La senyora Maria Flores Flores, com a personal laboral fix, treballador/a familiar, codi plaça L04503 categoria auxiliar, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball de treballador/a familiar, segons Decret d'Alcaldia de 4 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Tercer.- La senyora Maria Assumpció Carné Vendrell, com a personal laboral fix, treballador/a familiar, codi plaça L04502 categoria auxiliar, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball de treballador/a familiar, segons Decret d'Alcaldia de 8 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Quart.- La senyora Lorena Granados Cerezo, com a personal laboral fix, treballador/a familiar, codi plaça L04501 categoria auxiliar, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball de treballador/a familiar, segons Decret d'Alcaldia de 4 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Cinquè.- La senyora Noemí Artigas Grau, com a personal laboral fix, operari/ària, codi plaça L05101 categoria operari, grup de classificació AP i nivell de destinació 11 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'operari/ària, segons Decret d'Alcaldia de 8 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Sisè.- El senyor José Manuel Álvarez Vázquez, com a personal laboral fix, oficial primera, codi plaça L04401 categoria oficial primera, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l definitivament al lloc de treball d'encarregat/da brigada (obres), segons Decret d'Alcaldia de 10 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Setè.- La senyora Susagna Nadeu Monell, com a personal funcionari en pràctiques, auxiliar de gestió, codi plaça F00608, enquadrada dins l'escala d'administració especial, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la provisionalment al lloc de treball d'auxiliar de gestió, segons Decrets d'Alcaldia de 4 i 21 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 23 d'abril de 2024.

 

Vuitè.- La senyora Anna Priego Soria, com a personal funcionari de carrera, auxiliar de gestió, codi plaça F00605, enquadrada dins l'escala d'administració especial, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'auxiliar de gestió, segons Decret d'Alcaldia de 4 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Novè.- La senyora Laura Tebar Garcia, com a personal funcionari de carrera, educador/a social, codi plaça F03201, enquadrada dins l'escala tècnica grau mitjà, grup de classificació A, subgrup A2 i nivell de destinació 19 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure-la definitivament al lloc de treball d'educador/a social, segons Decret d'Alcaldia de 4 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 15 d'abril de 2024.

 

Desè.- El senyor Lawrence Soto Madrid, com a personal funcionari interí, auxiliar de gestió, codi plaça F00601, enquadrada dins l'escala d'administració especial, grup de classificació C, subgrup C2 i nivell de destinació 13 de la plantilla de l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada i adscriure'l provisionalment al lloc de treball d'auxiliar de gestió de serveis a les persones, segons Decret d'Alcaldia de 8 d'abril de 2024 i amb efectes del dia 2 de maig de 2024.

 

Onzè.- Esmenar el nomenament del senyor Oriol Martínez Pujol, publicat al DOGC número 9026 de 24 d'octubre de 2023, en el sentit que en el nom del lloc de treball d'adscripció hi consta un error material i ha de dir Responsable informàtica, segons Decret d'esmena de 18 de març de 2024.

 

Dotzè.- Donar compte d'aquests nomenaments i contractacions al Ple de l'Ajuntament i publicar-los en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

 

Sant Joan de Vilatorrada, 22 d'abril de 2024

 

Jordi Solernou i Vilalta

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21720 {"title":"EDICTO relativo al nombramiento de personal.","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21720"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Joan de Vilatorrada,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21720-edicto-relativo-nombramiento-personal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.