ANUNCIO relativo a la apertura del plazo de presentación de solicitudes de la convocatoria para cubrir, por el sistema excepcional de concurso-oposición, dos plazas de operarios/as para el puesto de trabajo de operarios/as de limpieza del grupo de clasificación AP del Ayuntamiento de Sabadell.

En data 4 d'abril de 2024, per Decret 5302/2024, la Tinenta d'Alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals de l'Ajuntament de Sabadell, ha aprovat l'aixecament de la suspensió de la convocatòria i l'obertura del termini de presentació de sol·licituds del procés selectiu per cobrir, pel sistema selectiu de concurs oposició de dues places d'Operaris/àries per cobrir el lloc de treball d'Operaris/àries Neteja del grup de classificació AP, vinculat als processos d'estabilització, corresponents a l'oferta pública d'estabilització aprovada per acord de la Junta de Govern Local d'11 d'abril de 2022.

El termini de presentació de sol·licituds serà de 10 dies hàbils a comptar de l'endemà de la darrera publicació d'aquest anunci al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i al Butlletí Oficial de l'Estat.

Aquest procés selectiu es regeix per les bases i convocatòria aprovades per decret d'Alcaldia núm. 16451/2022 en data 16 de desembre de 2022, publicades íntegrament al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona amb núm. CVE 202210191949, de data 22 de desembre de 2022, i al tauler d'edictes electrònic de l'Ajuntament de Sabadell en data 27 de desembre de 2022, fent esment al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya núm. 8822A, de data 29 de desembre de 2022 i al Butlletí Oficial de l'Estat núm. 313, de data 30 de desembre de 2022.

Així mateix les bases de la convocatòria es poden consultar a l'adreça d'internet https://www.sabadell.cat/ca/seleccio, apartat oferta pública extraordinària d'estabilització de l'Ajuntament de Sabadell.

 

Sabadell, 22 d'abril de 2024

 

Montserrat González Ruiz

Tinenta d'alcaldessa de l'Àrea d'Economia i Serveis Centrals

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21712 {"title":"ANUNCIO relativo a la apertura del plazo de presentación de solicitudes de la convocatoria para cubrir, por el sistema excepcional de concurso-oposición, dos plazas de operarios\/as para el puesto de trabajo de operarios\/as de limpieza del grupo de clasificación AP del Ayuntamiento de Sabadell.","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21712"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sabadell,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21712-anuncio-relativo-apertura-plazo-presentacion-solicitudes-convocatoria-cubrir-sistema-excepcional-concurso-oposicion-dos-plazas-operarios-as-puesto-trabajo-operarios-as-limpieza-grupo-clasificacion-ap-ayuntamiento-sabadell https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.