EDICTO por el que se somete a información pública la aprobación inicial de la Ordenanza municipal reguladora de medidas aplicables al abastecimiento de agua potable y a los usos del agua en situación de sequía (exp. X2023000339).

El Ple de l'Ajuntament de Maià de Montcal, en sessió extraordinària núm. 03/2024 celebrada el dia 13 d'abril de 2024, per majoria absoluta dels membres, ha aprovat inicialment l'Ordenança municipal reguladora de mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i usos de l'aigua en situació de sequera.

De conformitat amb el que disposen els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, se sotmet l'expedient a informació pública per un termini de 30 dies hàbils, a comptar de l'endemà de la darrera publicació de l'edicte corresponent en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC), en el Butlletí Oficial de la Província de Girona (BOPG), al diari El Punt Avui i al Tauler d'edictes electrònic (eTauler) de l'Ajuntament; durant el qual, les persones interessades el podran examinar i formular les reclamacions i suggeriments que estimin pertinents.

En cas de no presentar-se'n cap, l'acord d'aprovació inicial esdevindrà definitiu sense necessitat d'adoptar cap nou acord, i es procedirà directament a la publicació de l'acord d'aprovació definitiva, juntament amb el text íntegre de l'Ordenança reguladora de mesures aplicables a l'abastament d'aigua potable i usos de l'aigua en situació de sequera en el BOPG i a l'eTauler de l'Ajuntament. També s'anunciarà al DOGC la referència del BOPG en que s'hagi publicat íntegrament el text de l'ordenança.

L'expedient estarà a disposició dels interessats a les oficines de l'Ajuntament, carrer Nostra Sra. del Mont 12 de Maià de Montcal, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. També es podrà consultar a la seu electrònica d'aquesta Corporació a l'adreça http://www.maia.cat/seu-electronica/

 

Maià de Montcal, 19 d'abril de 2024

 

Xavier Casadevall Ballada

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21697 catalunya administración local,Ayuntamiento de Maià de Montcal,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21697-edicto-se-somete-informacion-publica-aprobacion-inicial-ordenanza-municipal-reguladora-medidas-aplicables-abastecimiento-agua-potable-usos-agua-situacion-sequia-exp-x2023000339 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.