ANUNCIO por el que se hace pública la corrección del error material de las bases específicas y la convocatoria que deben regir el proceso de selección para la creación de una bolsa de trabajo de personal administrativo.

Al BOPT de data 20/03/2024 s'ha publicat l'aprovació de les bases específiques i convocatòria que regiran el procés de selecció per la creació d'una borsa de treball de personal administratiu/va, administració general, subescala administrativa, grup C, subgrup C1, pel sistema de concurs-oposició, als efectes de possibles nomenaments/contractacions de personal funcionari interí/laboral temporal per les necessitats de l'Ajuntament de Cambrils.

En la base setena, punt 7.2.2 de l'Anunci publicat en el BOPT, s'ha detectat el següent error material:

 

On diu:

"7.2.2 Experiència (màxim 2 punts)

-Es valorarà l'experiència prèvia com a administratiu/va, subgrup C1, o auxiliar administratiu/va, subgrup C2, en qualsevol administració pública territorial amb independència del tipus de contractació/nomenament amb un màxim de 3 punts. Es valoraran els mesos treballats fins la data màxima per presentar les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu. La distribució d'aquests 3 punts es realitzarà de la forma següent:"

Ha de dir:

"7.2.2 Experiència (màxim 2 punts)

-Es valorarà l'experiència prèvia com a administratiu/va, subgrup C1, o auxiliar administratiu/va, subgrup C2, en qualsevol administració pública territorial amb independència del tipus de contractació/nomenament amb un màxim de 2 punts. Es valoraran els mesos treballats fins la data màxima per presentar les sol·licituds per participar en aquest procés selectiu. La distribució d'aquests2 punts es realitzarà de la forma següent:"

 

Contra la present resolució, que posa fi a la via administrativa es pot interposar recurs de reposició potestatiu previ al contenciós administratiu davant la Junta de Govern Local l'Ajuntament de Cambrils en el termini d'un mes a partir de l'endemà de la publicació segons allò que disposa l'art. 123 de la Llei 39/2015 o bé directament Recurs contenciós administratiu davant dels Jutjats del contenciós administratiu de Tarragona en el termini de dos mesos comptats des l'endemà de la seva publicació, tot això de conformitat amb l'establert als arts. 8.1, 25.1 i 46.1 de la Llei reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, de 13 de juliol de 1998, modificada per la Llei Orgànica 19/2003, de 23 de desembre.

 

Cambrils, 23 d'abril de 2024

 

Alfredo Clúa Baldellou

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21685 {"title":"ANUNCIO por el que se hace pública la corrección del error material de las bases específicas y la convocatoria que deben regir el proceso de selección para la creación de una bolsa de trabajo de personal administrativo.","published_date":"2024-04-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21685"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cambrils,DOGC,DOGC 2024 nº 9152 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-29/21685-anuncio-se-hace-publica-correccion-error-material-bases-especificas-convocatoria-deben-regir-proceso-seleccion-creacion-bolsa-trabajo-personal-administrativo https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.