EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de obras de reforma de instalación de climatización, alumbrado y falso techo en el edificio del Ayuntamiento.

El projecte executiu de les obres de reforma de la instal·lació de climatització, enllumenat i fals sostre de l'edifici Ajuntament situat a la Plaça de la Vila, 12, 08930, de Sant Adrià de Besòs, ha quedat aprovat definitivament, atès que durant el termini d'informació pública de trenta dies al qual ha estat sotmès, comptador des de l'endemà de la publicació de la seva aprovació inicial per resolució de 30 de maig de 2023, en aplicació de la resolució de 24 d'agost de 2022 de delegació d'atribucions en la regidora delegada de Territori Sostenible, al Butlletí Oficial de la Província de data 23 de juny de 2023 i número de registre CVE2023210100822 no s'han presentat al·legacions.

 

Contra aquest acord, que és immediatament executiu i posa fi a la via administrativa, es podran interposar els recursos següents:

a) El de reposició amb caràcter potestatiu davant l'òrgan que hagi dictat l'acord recorregut en el termini d'un mes comptat a partir del dia següent al de la recepció d'aquesta notificació. S'entendrà desestimat per silenci administratiu, acabada la via administrativa i expedita la contenciosa administrativa si, transcorregut un mes comptat des del dia següent al de la seva interposició, no es notifica la resolució. Si s'ha presentat el recurs de reposició potestatiu, el recurs contenciós administratiu s'haurà d'interposar en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la recepció de la notificació de l'acord resolutori del recurs de reposició, si és exprés, i, si no ho és, en el de sis mesos comptats des del dia següent a aquell en què s'hagi produït l'acte presumpte de desestimació del recurs per silenci administratiu.

b) El contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Barcelona en el termini de dos mesos comptats des del dia següent al de la recepció d'aquesta notificació. No es podrà interposar aquest recurs fins que s'hagi resolt expressament o s'hagi produït la desestimació presumpta del recurs de reposició si s'hagués interposat.

c) Qualsevol altre que es consideri procedent davant l'òrgan que s'estimi competent.

 

Sant Adrià de Besòs, 21 de setembre de 2023

 

Jose Antonio Gras Iñigo

Regidor delegat de Territori Sostenible

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21595 {"title":"EDICTO sobre aprobación definitiva del Proyecto ejecutivo de obras de reforma de instalación de climatización, alumbrado y falso techo en el edificio del Ayuntamiento.","published_date":"2024-04-26","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21595"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Adrià de Besòs,DOGC,DOGC 2024 nº 9151 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-26/21595-edicto-aprobacion-definitiva-proyecto-ejecutivo-obras-reforma-instalacion-climatizacion-alumbrado-falso-techo-edificio-ayuntamiento https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.