ANUNCIO relativo a la oferta pública de empleo parcial 2024.

La Junta de Govern Local, en sessió ordinària del dia 10 d'abril de 2024, ha adoptat, entre d'altres, l'acord següent:

 

Aprovar l'oferta pública d'ocupació parcial d'aquesta Corporació municipal per a l'any 2024, amb el detall següent:

 

TORN LLIURE

 

PERSONAL FUNCIONARI

 

Denominació

Classificació

Escala/Subescala/Classe

Grup/Subgrup

Nombre vacants

Sistema selecció

Codi

Agent de Policia local

Adm. Especial. Serveis especials. Policia local i vigilants

C/C1

7

Oposició

100127

100109

100099

100662

100141

100188

100130

Tècnic/a mitjà/ana de gestió- Inspecció tributària

Adm. Especial. Serveis especials.

Comeses especials

A/A2

1

Concurs-oposició

101049

 

 

Contra aquest acte administratiu, que posa fi a la via administrativa, es podran interposar, de manera optativa i no simultània, els recursos següents:

a) Recurs de reposició potestatiu, que s'haurà de presentar, davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci. Transcorregut un mes des de la seva presentació sense que s'hagi rebut la notificació de la resolució expressa, el recurs de reposició s'entendrà desestimat per silenci. Llavors en el termini de 6 mesos, a comptar des del dia següent a aquell en què s'entén desestimat per silenci el recurs de reposició, es podrà interposar recurs contenciós administratiu davant els jutjats contenciosos administratius de la província en què vostè tingui el seu domicili, sempre que estigui a la circumscripció del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya.

b) Recurs contenciós administratiu, directament, sense previ recurs potestatiu de reposició. Aquest recurs s'ha d'interposar en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent a la publicació d'aquest anunci davant els jutjats contenciosos administratius de Barcelona o davant els jutjats contenciosos administratius de la província en què vostè tingui el seu domicili, sempre que estigui a la circumscripció del Tribunal Superior de Justícia.

No obstant això, es podrà interposar qualsevol altre recurs que es consideri adient.

 

El Prat de Llobregat, 15 d'abril de 2024

 

David Vicioso Adrià

Tinent d'alcalde de l'Àrea d'Organització, Governança i Economia

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21316 {"title":"ANUNCIO relativo a la oferta pública de empleo parcial 2024.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21316"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Prat de Llobregat,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21316-anuncio-relativo-oferta-publica-empleo-parcial-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.