ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el año 2024.

Anunci pel qual es fa públic, que per decret d'alcaldia núm. 2024DECR000151 de data 4 d'abril de 2024 es va aprovar el següent:

 

ORIOL USART SÁNCHEZ, Alcalde - President accidental de l'Ajuntament de Balenyà

 

Assumpte: Aprovació de l'oferta pública per l'any 2024.

 

Antecedents de fet:

Vist que aquest Ajuntament va aprovar en sessió celebrada el dia 30 de novembre de 2023 el Pressupost General municipal i la plantilla de personal.

Vist l'acord en Mesa de negociació de dia 19 de febrer de 2024 sobre les places a ofertar.

 

Fonaments de dret:

Vist que de conformitat amb allò previst als articles 91.1 de la Llei 7/1985, de 2 abril, Reguladora de les Bases del Règim Locals -LRBRL- i 128.1 del Reial Decret Legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, pel qual s'aprova el Text Refós de les Disposicions Legals vigents en matèria de Règim Local -TRRL- s'han d'aprovar i publicar, en el termini d'un mes des de l'aprovació del Pressupost, l'Oferta d'Ocupació Pública, ajustant-se a la legislació bàsica de l'Estat sobre funció pública i als criteris que reglamentàriament s'estableixin en desenvolupament de la normativa bàsica estatal, per a la seva deguda coordinació amb les ofertes d'ocupació de la resta de les Administracions Públiques.

Vist que l'article 70 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat Públic, aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, estableix que les necessitats de recursos humans, amb assignació pressupostària, que hagin de proveir-se mitjançant la incorporació de personal de nou ingrés seran objecte de l'Oferta d'Ocupació Pública, o altre instrument similar de gestió de la provisió de les necessitats de personal, la qual cosa comportarà l'obligació de convocar els corresponents processos selectius per a les places compromeses i fins un 10% addicional, fixant el termini màxim per a la convocatòria dels mateixos.

Vist que l'Oferta d'Ocupació Pública ha de desenvolupar-se en el termini improrrogable de tres anys.

 

Competència:

Vist que l'aprovació de l'Oferta d'Ocupació Pública correspon a aquesta Alcaldia, en virtut d'allò previst a l'article 22.1.g) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local -LRBRL-.

A la vista de tot el que s'ha exposat, RESOLC:

 

 

PRIMER.- APROVAR l'Oferta Pública d'Ocupació per al present exercici 2024:

 

 

Grup

Escala

Subescala

Plaça

Nª places

Forma provisió

Nivell titulació

Torn Classe

AP

Administració especial

Comeses especials Personals Oficis

Operari polivalent

1

C/O

Graduat escolar o equivalent

Lliure

F

C2

Administració Especial

Guàrdia municipal

Agent guàrdia municipal

1

C/O

Graduat escolar o equivalent

Lliure

F

C1

Administració General

Administració

Administratiu/va

1

C/O

Batxillerat o equivalent

Lliure

F

 

 

SEGON.- PUBLICAR l'Oferta Pública d'Ocupació al tauler d'anuncis d'aquest Ajuntament, al DOGC i al Butlletí Oficial de la Província.

 

Balenyà, 5 d'abril de 2024

 

Oriol Usart Sánchez

Alcalde accidental

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21294 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de la oferta pública de empleo para el año 2024.","published_date":"2024-04-23","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21294"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Balenyà,DOGC,DOGC 2024 nº 9148 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-23/21294-anuncio-aprobacion-oferta-publica-empleo-ano-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.