ANUNCIO por el que se hace público el Acuerdo adoptado por el Consejo de Gobierno del Consorcio Port de Mataró.

Acord adoptat pel Consell de Govern del Consorci Port de Mataró en sessió Ordinària celebrada en data 15 de Març de 2024:

 

1.- Expedient de Caducitat i disponibilitat dels locals comercials de la planta superior de la Zona Comercial del Port de Mataró: Locals números A1b, A2 i A3, i 1 terrassa, ubicats a la zona comercial del Port de Mataró, essent el còmput de superfície de domini públic de 117,65 metres quadrats dels locals i de 25 metres quadrats de terrassa (lineal).

 

2.- Expedient de Renuncia i disponibilitat del local comercial de la planta inferior de la Zona Comercial del Port de Mataró: Local número 47 i porxo 47, ubicat a la zona comercial del Port de Mataró, essent el còmput de superfície de domini públic de 75,00 metres quadrats de local i de 20 metres quadrats de porxo.

 

3.- Atès que els Locals números A1b, A2 i A3, i terrassa, i el Local 47 i porxo 47, han quedat a la lliure disposició del Consorci Port de Mataró, s'ha acordat que els interessats poden presentar les seves propostes en conformitat a lo establert al Plec de Bases del Concurs, el qual estarà a disposició dels interessats a les oficines del Consorci Port de Mataró (Pg. Callao s/n, (08301) de la ciutat de Mataró, Tel. 93 755 09 61) i a la seva web www.portmataro.org

Documentació a presentar: els concursants hauran de presentar la documentació que s'especifica en el Plec de Bases del Concurs, a les oficines del Consorci Port de Mataró en suport paper, i també la documentació continguda en un USB.

Termini: 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació del present Anunci en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, (DOGC).

 

Contra aquest Acord, que no exhaureixen la via administrativa, es pot interposar Recurs d'Alçada davant de la Consellera del Departament de Territori, o bé davant del Consell de Govern del Consorci Port de Mataró, d'acord amb l'article 75.3 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de Règim Jurídic i de Procediment de les Administracions Públiques de Catalunya, en el termini d'un (1) mes, a comptar des de l'endemà de la rebuda de la notificació, el qual serà resolt per la Consellera de Territori de la Generalitat de Catalunya, i sense perjudici de la presentació de qualsevol altre Recurs que es consideri procedent.

 

Port de Mataró, 12 d'abril de 2024

 

Margarita Díez Rilova

Gerenta

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21126 catalunya Consorcio Port de Mataró,DOGC,DOGC 2024 nº 9146,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21126-anuncio-se-hace-publico-acuerdo-adoptado-consejo-gobierno-consorcio-port-mataro https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.