ANUNCIO sobre convocatoria para cubrir la plaza de peón de servicios, con carácter laboral fijo, del Ayuntamiento de Bellmunt del Priorat, en el marco del proceso de estabilización del empleo temporal.

En el Butlletí Oficial de la Província de Tarragona de 12 de desembre de 2022, es publiquen íntegrament la convocatòria i les bases que han de regir per cobrir la plaça de Peó de serveis amb caràcter laboral fix de l'Ens Ajuntament de Bellmunt del Priorat en el marc del procés d'estabilització de l'ocupació temporal, vacant a la plantilla de personal d'aquest Ajuntament i incloses a l'oferta d'ocupació pública d'ocupació per a l'estabilització de l'ocupació temporal.

 

Denominació de la plaça: Peó de serveis

Règim jurídic: laboral

Àrea/Unitat: Àrea de serveis al territori / Brigada d'obres i serveis

Codi Relació de llocs de treball: 03.01.03

Categoria: Peó

Grup professional: AP

Titulació exigible: No s'exigeix cap titulació prevista al sistema educatiu.

Habilitació: art 2. Llei 20/2021

Torn reserva discapacitats: No

Jornada: Partida amb dissabtes

Dedicació: Disponibilitat horària i per atendre situacions derivades d'emergències, urgències, acumulacions de feines, etc.

Funcions: Realitzarà les funcions pròpies del lloc de treball al qual està vinculada

Nombre de places convocades: 1

Sistema de selecció: concurs-oposició

Torn: lliure

 

El termini per presentar sol·licituds finalitza als 20 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de l'última publicació d'aquest anunci al DOGC.

Els anuncis successius relatius a aquesta convocatòria es publicaran a la seu electrònica de l'Ajuntament i en els altres mitjans que, en el seu cas, expressament s'indiquin en les Bases.

 

 

Bellmunt del Priorat, 12 d'abril de 2024

 

 

Francesc Calpe Marquet

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21083 catalunya administración local,Ayuntamiento de Bellmunt del Priorat,DOGC,DOGC 2024 nº 9146 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-19/21083-anuncio-convocatoria-cubrir-plaza-peon-servicios-caracter-laboral-fijo-ayuntamiento-bellmunt-priorat-marco-proceso-estabilizacion-empleo-temporal https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.