ANUNCIO relativo a la convocatoria pública de selección S-01/24 y sus bases reguladoras para cubrir, mediante contratación laboral temporal, posibles suplencias del personal de plantilla y para puestos de trabajo de oficial/a de mantenimiento del Consorcio del Patrimonio de Sitges.

Per Decret de la Direcció-Gerència del Consorci del Patrimoni de Sitges de data 10 d'abril de 2024 i número de registre 131/24, s'ha aprovat la convocatòria pública de selecció S-01/24 i les seves bases reguladores per tal de cobrir, mitjançant contractació laboral temporal possibles suplències del personal de plantilla i per a llocs de treball d'OFICIAL/A DE MANTENIMENT del Consorci del Patrimoni de Sitges, les quals han estat publicades en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona de 12 d'abril de 2024, a la pàgina web del Consorci en l'apartat anuncis oficials (https://museusdesitges.cat/ca/anuncis-oficials) i al seu tauler físic d'anuncis.

El termini per a la presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils, comptadors a partir del dia següent al de la publicació de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els successius anuncis d'aquest procés, així com els resultats es faran públics exclusivament a la pàgina web del Consorci del Patrimoni de Sitges (https://museusdesitges.cat/ca/anuncis-oficials) i al seu tauler físic d'anuncis (carrer Davallada, 12, 3a. planta de Sitges, 08870).

 

Sitges, 12 d'abril de 2024

 

Mercè Munné Dedeu

Directora gerenta en funcions

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
21013 {"title":"ANUNCIO relativo a la convocatoria pública de selección S-01\/24 y sus bases reguladoras para cubrir, mediante contratación laboral temporal, posibles suplencias del personal de plantilla y para puestos de trabajo de oficial\/a de mantenimiento del Consorcio del Patrimonio de Sitges.","published_date":"2024-04-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"21013"} catalunya Consorcio del Patrimonio de Sitges,DOGC,DOGC 2024 nº 9145,Otros sujetos emisores https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-18/21013-anuncio-relativo-convocatoria-publica-seleccion-01-24-bases-reguladoras-cubrir-contratacion-laboral-temporal-posibles-suplencias-personal-plantilla-puestos-trabajo-oficial-mantenimiento-consorcio-patrimonio-sitges https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.