EDICTO sobre aprobación inicial de los Estatutos por los que debe regirse la Asociación Administrativa de Cooperación del Tercer Polígono de Martivell de Gelida.

Es sotmet a informació pública l'acord de la Junta de Govern de data 4 d'abril de 2024, que en la seva apart dispositiva diu:

 

1. Aprovar inicialment els estatuts pels quals s'ha de regir l'Associació administrativa de Cooperació del 3er Polígon de Martivell de Gelida.

 

2. Els estatuts han d'ésser posats a informació pública per un termini d'un mes, dins el qual s'ha de concedir audiència a les persones interessades, amb citació personal. L'anunci d'informació pública s'ha de publicar als taulers d'edictes de l'Ajuntament i de la seva seu electrònica de la plana web www.gelida.cat, i, tal com prescriu l'article 23.1 b) del Reglament de la Llei d'urbanisme, al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i a un dels diaris de premsa periòdica de més divulgació en el municipi de Gelida.

 

3. Facultar al senyor Alcalde o regidor en qui delegui per la signatura de tots aquells documents necessaris per l'efectivitat dels acords presos.

 

Durant el termini d'un mes a comptar a partir de la darrera publicació d'aquest edicte es podran presentar al·legacions.

L'expedient tramitat a l'efecte està a disposició dels interessats a la Secretaria municipal.

Es pot consultar el text íntegre dels Estatuts a la pàgina web municipal (www.gelida.cat)

 

Gelida, 10 d'abril de 2024

 

Lluís Valls Comas

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20973 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial de los Estatutos por los que debe regirse la Asociación Administrativa de Cooperación del Tercer Polígono de Martivell de Gelida.","published_date":"2024-04-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20973"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Gelida,DOGC,DOGC 2024 nº 9145 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-18/20973-edicto-aprobacion-inicial-estatutos-debe-regirse-asociacion-administrativa-cooperacion-poligono-martivell-gelida https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.