EDICTO sobre modificación de la retribución del personal eventual (exp. 3170/2023).

El Ple de la Corporació en sessió ordinària celebrada en data 27 de març de 2024, va prendre entre d'altres els següents acords, la part dispositiva és la següent:

 

Primer.- Aprovar la modificació de l'acord aprovat per aquest ple en sessió extraordinària de 5 de juliol de 2023 mitjançant el qual es va aprovar la determinació del nombre, la denominació, la dedicació horària i les retribucions del personal eventual d'aquest Ajuntament en els termes següents i amb efectes del dia 1 de febrer de 2024:

 

Denominació

Característiques

Retribució (euros bruts anuals)

Eventual confiança

Dedicació complerta

30.500,00

Eventual confiança

Dedicació completa

20.500,00

 

 

Aquesta retribució es percebrà en catorze pagues, dotze corresponents a les mensualitats de l'any i les dues restants corresponents a les mensualitats de juny i desembre, i donant-los d'alta al règim general de la Seguretat Social. La retribució bruta es revisarà anualment amb el mateix increment que s'apliqui a les retribucions del personal al servei de l'Ajuntament.

 

Segon.- Publicar el present acord en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en compliment del que estableixen els articles 104.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local i 304.3 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, del text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya.

 

Tercer.- Deixar sense efecte els acords sobre la determinació del número, denominació, característiques i retribucions del personal eventual s'hagin adoptat abans del present acord.

 

Piera, 5 d'abril de 2024

 

M. Carmen González Anjaumà

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20776 {"title":"EDICTO sobre modificación de la retribución del personal eventual (exp. 3170\/2023).","published_date":"2024-04-16","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20776"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Piera,DOGC,DOGC 2024 nº 9143 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-16/20776-edicto-modificacion-retribucion-personal-eventual-exp-3170-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.