ANUNCIO sobre aprobación inicial del documento llamado Plan parcial subsector 1, sector sur (exp. 2024S015000001).

En compliment del que determina l'article 26.3 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme, es fa públic que en la sessió de la Junta de Govern Local de data 18 de març de 2024, es va prendre, entre altres, el següent acord:

 

"(...)

 

PRIMER. Aprovar inicialment el document anomenat Pla parcial subsector 1, sector sud redactat pels Serveis Tècnics Municipals coordinats per l'Arquitecta Andrea Llusent i Guillamet i l'Assessora jurídica d'Urbanisme de l'Ajuntament de Salt, Elisabet Abad Grabulós de l'Ajuntament de Salt el març 2024, i que consta de la següent documentació:

- Document 1: Memòria del Pla Parcial Subsector 1

- Document 2: Normes urbanístiques del Pla Parcial Subsector 1

- Document 3: Documentació gràfica

- Annex 1.a: Estudi inundabilitat

- Annex 1.b Actualització estudi inundabilitat

- Annex 2: Estudi mobilitat generada Pla Parcial Subsector 1

- Annex 3: Estudi ambiental

- Annex 4.a: Estudi de companyia subministrament elèctric

- Annex 4.b: Informe de suficiència Catsa

- Annex 5: Memòria Social Pla Local d'Habitatge

Aquest document (Pla Parcial) es tramita simultàniament amb l'avanç de Pla parcial i divisió en subsectors, de conformitat amb l'article 114 del RGU. Fer constar que de conformitat amb l'article 114.6 del RLU l'aprovació definitiva de l'avanç s'ha de produir prèviament o simultàniament a la del present pla parcial, així com l'ordenació prevista en el present pla parcial s'ha d'adequar a l'avanç definitivament aprovat.

 

SEGON. Suspendre pel termini màxim de dos anys, l'atorgament de llicències de parcel·lació de terrenys, d'edificació, reforma, rehabilitació o enderrocament de construccions, d'instal·lació o ampliació d'activitats o usos concrets i altres autoritzacions municipals connexes, de conformitat amb el plànol de delimitació dels àmbits subjectes a suspensió de llicències i de procediments.

No hi haurà suspensió en aquelles actuacions que siguin compatibles amb el planejament vigent i els documents en tràmit, d'acord amb el que estableix l'article 102.4 del Decret 305/2006, de 18 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei d'urbanisme.

 

TERCER. Sotmetre-ho a un període d'informació pública pel termini d'un mes, mitjançant anunci publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, en el Butlletí Oficial de la Província de Girona, en dos diaris de difusió comarcal, i juntament amb el document aprovat, en el tauler d'edictes electrònic (e-tauler) de la web municipal www.salt.cat, i amb un plànol de delimitació de l'àmbit subjecte a suspensió, perquè qualsevol persona els pugui consultar i presentar les al·legacions que es considerin oportunes.

 

QUART. Notificar a l'Ajuntament de Vilablareix d'acord amb el contingut del conveni de col·laboració de dates 12 i 15 de maig 2023.

 

CINQUÈ. Notificar personalment al tràmit d'informació pública a les persones propietàries dels terrenys que siguin compresos en l'àmbit, de conformitat amb l'article 102.3 del TRLU i 114 del Decret 305/2016 RLUC.

 

SISÈ. Concedir audiència, als efectes de l'article 85.7 del Dl1/2010, als Ajuntaments de Bescanó, Sant Gregori, Vilablareix i Girona.

 

SETÈ. Sol·licitar informe, simultàniament al tràmit d'informació pública, als efectes de l'article 85.5 del DL 1/2010, i per raó de les seves competències a:

- Direcció General d'Infraestructures de Mobilitat Terrestre

- Subdirecció General de Relació amb les Empreses Gestores d'Infraestructures Viàries

- Concessionària d'Autopistes (Acesa-Abertis Infraestructures, SA)

- Direcció General de Transports i Mobilitat

- Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (Secretaria d'Infraestructures i Mobilitat)

- Agència Catalana de l'Aigua (Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat)

- Agència de Residus de Catalunya (Secretaria de Medi Ambient i Sostenibilitat)

- Agència de l'Habitatge de Catalunya (Secretaria d'Hàbitat Urbà i Territori)

- Consell Català de l'Esport

- Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (Direcció General de Comunicacions Electròniques)

- Delegació Territorial de Girona del Departament d'Ensenyament

- Delegació Territorial de Girona del Departament de Salut

- Direcció General de Protecció Civil

- Regió d'Emergències de Girona de la Direcció General de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments.

- Comissió territorial del patrimoni cultural del Departament de Cultura

- Delegació Territorial de Girona del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

- Direcció General d'Indústria

- Direcció General de Turisme

- Direcció General d'Energia, Mines i Seguretat Industria

- Fecsa-Endesa (Subministrament d'electricitat)

- Gas Natural (Subministrament de gas)

- Dirección General de Telecomunicaciones y Tecnologías de la Información

- Demarcación de Carreteras del Estado en Catalunya de la Dirección General de Carreteras del Estado

- Dirección General de Aviación Civil

 

VUITÈ. Fer constar a les notificacions que: "aquest és un acte de tràmit, no definitiu en via administrativa, i per tant, no és susceptible de recurs".

 

Aquest acord no pot impugnar-se, per tractar-se d'un acte administratiu de tràmit no qualificat.

Documentació sotmesa a informació pública es podrà consultar amb cita prèvia a les dependències municipals de Planificació urbanística, situades a la Plaça del President Lluís Companys, núm. 1, 2n pis, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i a la seu electrònica de l'Ajuntament, a la següent adreça:

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20673 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación inicial del documento llamado Plan parcial subsector 1, sector sur (exp. 2024S015000001).","published_date":"2024-04-15","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20673"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Salt,DOGC,DOGC 2024 nº 9142 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-15/20673-anuncio-aprobacion-inicial-documento-llamado-plan-parcial-subsector-1-sector-sur-exp-2024s015000001 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.