ANUNCIO sobre aprobación provisional de la modificación de la Ordenanza fiscal núm. 11.

El Ple de l'Ajuntament, en sessió ordinària celebrada el dia 26 de març de 2024 va adoptar, entre d'altres, el següent acord:

 

"Primer.- APROVAR PROVISIONALMENT la següent modificació de l'Ordenança FISCAL NÚM. 11 REGULADORA DE LA TAXA PER LA UTILITZACIÓ DE LES INSTAL·LACIONS ESPORTIVES MUNICIPALS I LA REALITZACIÓ DE SERVEIS I ACTIVITATS ESPORTIVES:

 

Article 6è. Quota tributària, en el sentit que l'article quedi redactat de la següent manera:

 

Article 6è. Quota tributària

1. La quantia de la taxa es determinarà aplicant les tarifes següents:

 

Epígraf 1r Piscina

 

Categoria

Tarifa general

Tarifa reduïda

Entrada individual feiners

7,00 €

4,00 €

Entrada individual festius

8,00 €

5,00 €

Abonament 10 entrades

50,00 €

30,00 €

Abonament mensual

100,00 €

60,00 €

Abonament temporada empadronats

20,00 €

12,00 €

Curset de natació (€/mes)

60,80 €

55,50 €

 

 

Els infants fins als 4 anys (inclosos) restaran exempts del pagament de la tarifa corresponent excepte pels cursets de natació, on hauran de satisfer l'import corresponent a la tarifa reduïda. Les persones amb un grau de discapacitat superior al 65% i la seva persona acompanyant també restaran exemptes del pagament de la tarifa corresponent.

L'entrada reduïda s'aplicarà als següents col·lectius: infants entre 5 i 12 anys, famílies nombroses i monoparentals, persones jubilades, persones amb un grau de discapacitat superior al 33% i inferior al 65% i la seva persona acompanyant, i pensionistes."

El text de l'esmentada modificació de l'Ordenança s'incorpora al present acord mitjançant annex a tots els efectes legals.

 

Segon.- SOTMETRE la modificació de l'Ordenança a informació pública i audiència als interessats durant un període de trenta dies mitjançant la publicació d'edictes en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, en el lloc web municipal, en el B.O.P., en el D.O.G.C. i en un diari de major difusió de la província, perquè es puguin presentar reclamacions i suggeriments. En el supòsit de què no se'n presenti cap, l'acord provisional esdevindrà definitiu sense necessitat de cap altre acord exprés.

 

Tercer.- PUBLICAR el text íntegre de la modificació de l'Ordenança definitivament aprovada en el Butlletí Oficial de la Província.

 

Quart.- DETERMINAR que, a partir de l'entrada en vigor d'aquesta modificació, s'entendrà derogada la resta de normativa municipal que entri en contradicció amb aquesta."

 

Sant Andreu de Llavaneres, 28 de març de 2024

 

Alexandre Neira Marí

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
20242 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación provisional de la modificación de la Ordenanza fiscal núm. 11.","published_date":"2024-04-09","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"20242"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Andreu de Llavaneres,DOGC,DOGC 2024 nº 9138 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-04-09/20242-anuncio-aprobacion-provisional-modificacion-ordenanza-fiscal-num-11 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.