ANUNCIO relativo a la aprobación de las bases reguladoras y la convocatoria del proceso de selección para cubrir dos plazas de auxiliar administrativo adscritas al Área de Cultura y a la Oficina de Turismo para la temporada de verano, personal laboral, fijo discontinuo, por el sistema de concurso-oposición (exp. 217/2024 y 219/2024).

Al Butlletí Oficial de la Província de Girona s'han publicat les bases i la convocatòria dels següents processos de selecció de personal:

 

- Núm. BOP 49 · Núm. edicte 1745 · Data 08-03-2024, corresponent a l'expedient 217/2024 - Processos selectius de personal (1458) - Procés de selecció per cobrir una plaça d'auxiliar administratiu adscrit a l'àrea de cultura per a la temporada d'estiu, personal laboral, fix discontinu, pel sistema de concurs-oposició, i

 

- Núm. BOP 49 · Núm. edicte 1744 · Data 08-03-2024, corresponent a l'expedient 219/2024 - Processos selectius de personal (1458) - Procés de selecció per cobrir una plaça d'auxiliar administratiu adscrit a l'oficina de turisme, personal laboral fix discontinu, pel sistema de concurs-oposició

 

De conformitat amb el que determinen els articles 286.2 del Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, aprovat pel Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril i l'article 76 i 77 del Reglament del personal dels ens locals, aprovat pel Decret 214/1990, de 30 de juliol, es publica aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, senyalant expressament que a partir de l'endemà al de la seva publicació es podran presentar sol·licituds per a participar en aquest procés de selecció durant el termini de 20 dies hàbils

Contra aquestes bases reguladores i contra la convocatòria, es pot interposar alternativament o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, davant Alcaldessa Presidenta d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Girona, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què pugui interposar qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient.

 

El Port de la Selva, 8 de març de 2024

 

Lídia Ferrer Grau

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18809 {"title":"ANUNCIO relativo a la aprobación de las bases reguladoras y la convocatoria del proceso de selección para cubrir dos plazas de auxiliar administrativo adscritas al Área de Cultura y a la Oficina de Turismo para la temporada de verano, personal laboral, fijo discontinuo, por el sistema de concurso-oposición (exp. 217\/2024 y 219\/2024).","published_date":"2024-03-18","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18809"} catalunya administración local,Ayuntamiento de El Port de la Selva,DOGC,DOGC 2024 nº 9124 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-18/18809-anuncio-relativo-aprobacion-bases-reguladoras-convocatoria-proceso-seleccion-cubrir-dos-plazas-auxiliar-administrativo-adscritas-area-cultura-oficina-turismo-temporada-verano-personal-laboral-fijo-discontinuo-sistema-concurso-oposicion-exp-217-2024-219-2024 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.