ANUNCIO sobre aprobación de la implantación de la zona de bajas emisiones y la aprobación inicial de la Ordenanza por la que se fijan los criterios de acceso, circulación y estacionamiento de los vehículos en la zona de bajas emisiones de Mollet del Vallès (exp. 110600M).

El Ple de l'Ajuntament en la sessió de 18 de desembre de 2023, va aprovar la proposta d'acord d'Aprovar la Implantació de la Zona de Baixes Emissions i aprovar inicialment l'Ordenança per la qual es fixen els criteris d'accés, circulació i estacionament del vehicles a la zona de baixes emissions de Mollet del Vallès..

De conformitat amb l'article 178 del Text Refós de la Llei Municipal i de Règim Local de Catalunya aprovat per Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, l'article 49 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i els articles 60 a 66 del Reglament d'Obres, Activitats i Serveis de les Entitats Locals aprovat per Decret 179/1995, de 13 de juny, es sotmet a informació pública durant 30 dies hàbils, a comptar des de l'endemà de l'última publicació d'aquest anunci al taulell d'anuncis de l'Ajuntament i al Butlletí Oficial de la Província, als efectes de que es puguin formular al·legacions o suggeriments al respecte mitjançant qualsevol dels procediments previstos per la Llei 39/2015.

L'Ordenança es tindrà per aprovada definitivament en el supòsit que no se'n formulin.

Durant l'esmentat termini, el projecte que inclou l'expedient, es podrà examinar a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Mollet del Vallès, placa Major núm.1, de 8h a 18h de dilluns a dijous, i de 8h a 15h els divendres.

Així mateix, es garanteix la consulta del Projecte i l'Ordenança a través de la pàgina web municipal:

Expedients - Portal de Transparència de Mollet del Vallès (molletvalles.cat)

 

Mollet del Vallès, 6 de març de 2024

 

Mireia Dionisio Calé

Alcaldessa

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18600 catalunya administración local,Ayuntamiento de Mollet del Vallès,DOGC,DOGC 2024 nº 9122 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-14/18600-anuncio-aprobacion-implantacion-zona-bajas-emisiones-aprobacion-inicial-ordenanza-se-fijan-criterios-acceso-circulacion-estacionamiento-vehiculos-zona-bajas-emisiones-mollet-valles-exp-110600m https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.