EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador del uso del agua en situaciones de sequía en el municipio de La Llagosta.

El Ple de l'Ajuntament de La Llagosta en sessió ordinària, de 31 de gener de 2024, ha aprovat inicialment l'Ordenança reguladora de l'ús de l'aigua en situacions de sequera, al municipi de la Llagosta.

En compliment del que disposa en l'article 178 del Decret legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, i en l'article 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les bases del règim local, s'exposen al públic durant un termini de trenta dies hàbils, comptats des de l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i a un diari de major difusió a fi de que es puguin presentar al·legacions i/o suggeriments. Així mateix aquest edicte es publicarà al Tauler d'Anuncis Municipal.

El document aprovat es pot consultar a l'adreça electrònica següent:

https://www.llagosta.cat/exposicio-publica/

 

La Llagosta, 4 de març de 2024

 

Oscar Sierra Gaona

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18432 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del Reglamento regulador del uso del agua en situaciones de sequía en el municipio de La Llagosta.","published_date":"2024-03-12","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18432"} catalunya administración local,Ayuntamiento de La Llagosta,DOGC,DOGC 2024 nº 9120 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-12/18432-edicto-aprobacion-inicial-reglamento-regulador-uso-agua-situaciones-sequia-municipio-llagosta https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.