ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria que deben regir el proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de cabo/a de Policía por el sistema de concurso-oposición por promoción interna.

La Junta de Govern Local, en la sessió ordinària celebrada el dia 15 de febrer de 2024, va acordar l'aprovació de les bases i de la convocatòria que han de regir el procés selectiu per a la cobertura definitiva, pel sistema de concurs oposició per promoció interna, d'una plaça de caporal/a, personal funcionari, enquadrada en l'escala d'administració especial, subescala de serveis especials, policia local, grup C, subgrup C1, vacant a la plantilla de personal de l'Ajuntament d'Olot i inclosa a l'oferta d'ocupació pública per a l'any 2023.

L'anunci de la convocatòria i el text íntegre de les bases s'han publicat al Butlletí Oficial de la Província de Girona número 44, número d'edicte 1581, d'1 de març de 2024.

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquest anunci al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Els restants i successius anuncis d'aquesta convocatòria es faran públics únicament en el tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament d'Olot.

 

Olot, 1 de març de 2024

 

Josep Berga i Vayreda

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18227 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación de las bases y la convocatoria que deben regir el proceso selectivo para la cobertura definitiva de una plaza de cabo\/a de Policía por el sistema de concurso-oposición por promoción interna.","published_date":"2024-03-08","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18227"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Olot,DOGC,DOGC 2024 nº 9118 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-08/18227-anuncio-aprobacion-bases-convocatoria-deben-regir-proceso-selectivo-cobertura-definitiva-plaza-cabo-policia-sistema-concurso-oposicion-promocion-interna https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.