EDICTO sobre aprobación de la adenda para la prórroga del Convenio de colaboración suscrito con el Consejo Comarcal de El Vallès Occidental para la dinamización y apoyo al desarrollo del sector industrial (exp. 2023/9340).

Edicte pel que es fa públic que per Decret núm. 2023/2791 de data 22 de desembre de 2023, s'aprova l'addenda per a la pròrroga del conveni de col·laboració subscrit amb el Consell Comarcal del Vallès Occidental per la dinamització i suport al desenvolupament del sector industrial, de la següent manera;

 

 

ADDENDA PER A LA PRÒRROGA DEL CONVENI DE COL·LABORACIÓ ENTRE EL CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL I L'AJUNTAMENT DE RIPOLLET PER A LA DINAMITZACIÓ I SUPORT AL DESENVOLUPAMENT DEL SECTOR INDUSTRIAL

 

LES PARTS:

 

D'una banda, Il·lm. senyor Ignasi Giménez Renom, en qualitat de President, en nom i representació del CONSELL COMARCAL DEL VALLÈS OCCIDENTAL, en virtut del nomenament aprovat en la sessió plenària de 14 de juliol de 2023, actuant especialment autoritzat per a la signatura del present Conveni per l'acord de la Comissió Permanent núm. 103/2023 de 09/11/2023. Assisteix a la presidència la Secretària accidental de la Corporació la senyora Pilar Rivas Macián.

I de l'altra, la Sra. Eva Herrera Caja, Regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Ripollet, en virtut de la delegació de competències efectuada mitjançant el Decret d'Alcaldia 2023/1298 de data 06/07/2023. Assisteix a la regidoria la Secretària de la Corporació la Sra. Helena Muñoz Amorós.

Ambdues parts es reconeixen recíprocament la capacitat legal, el caràcter i la representació en què intervenen, i de manera especial, per l'atorgament d'aquesta addenda, i a aquest efecte

 

EXPOSEN:

 

I. Que el Consell Comarcal del Vallès Occidental i l'Ajuntament de Ripollet varen subscriure en 03/06/2022 el Conveni de col·laboració per a la dinamització i suport al desenvolupament del sector industrial.

 

II. Que la clàusula setena preveu la possibilitat de prorrogar el conveni per anualitats successives, fins a un màxim de 4 anys addicionals, per acord exprés d'ambdues parts amb anterioritat a la data de venciment prevista.

 

III. Que la clàusula desena del conveni estableix que la modificació del contingut del present conveni requerirà l'acord unànime dels signants.

 

IV. Que aquesta addenda ha estat aprovada pels respectius òrgans competents.

 

En virtut del què s'ha exposat les parts consideren que la col·laboració resulta beneficiosa per a ambdues parts i per això subscriuen la present addenda de pròrroga del Conveni de Col·laboració d'acord amb les següents:

 

PRIMERA.- Objecte de l'addenda de pròrroga del conveni.

L'objecte d'aquesta addenda és prorrogar les condicions per les quals es durà a terme la col·laboració entre el Consell Comarcal i l'Ajuntament de Ripollet per participar a les activitats i establir el règim de finançament per a la dinamització, la promoció i l'impuls del sector industrial per a l'any 2024.

 

SEGONA.- Obligacions i compromisos econòmics assumits per les parts.

Determinar l'aportació econòmica de l'exercici 2024 d'acord amb els interessos rebuts per l'ajuntament i, en conseqüència, modificar la clàusula cinquena del conveni relativa als compromisos econòmics, segons es detalla a continuació:

L'Ajuntament de Ripollet per al finançament de les activitats, es compromet a aportar la quantitat màxima de 600€ per a l'anualitat 2024 per al compliment de les finalitats del Conveni, d'acord amb l'ANNEX II: CRITERIS I TAULES D'APORTACIÓ ECONÒMICA actualitzada amb la present addenda.

(Llistat d'activitats segons la fitxa interessos rebuda)

 

Detall aportació activitats

Aportació econòmica 2024

   a) Cens de polígons i sistema d'informació territorial.

Sense cost

   b) Cens anual d'empreses als Polígons

Sense cost

   c) Oferta industrial de naus i solars disponibles

Sense cost

   d) Registre i estat dels establiments industrials

Sense cost

   e) Digitalització de les PIMEs industrials

e.1) Metodologies i eines 4.0

Sense cost

e.2) Pre-diagnosi de maduració digital

600€

e.3) Acceleració i acompanyament

-

   f) Servei d'informació i assessorament a empreses fons europeus

-

   g) Promoció i atracció d'inversions i activitats

-

 

TOTAL

600,00€

 

 

Per a fer front aquest compromís econòmic, existeix consignació pressupostària adequada i suficient en l'estat de Despeses del Pressupost d'aquest Ajuntament de l'exercici 2024, en l'aplicació pressupostària 202-241-46500. (RC núm. 2024.2.0000319.000). A aquests efectes caldrà que l'Ajuntament aporti el document comptable acreditatiu de l'existència de crèdit.

El termini per fer efectiu el pagament de la quantitat compromesa es farà efectiva el 100% abans del 31 de juliol de 2024.

 

TERCERA.- Vigència

El període de vigència de la present pròrroga serà de l'1 de gener de 2024 a 31 de desembre de 2024.

 

QUARTA.- Estipulacions

Per tot allò no previst a l'addenda, s'aplicaran els pactes recollits en el conveni signat el entre el Consell i l'Ajuntament.

 

I en prova de conformitat, se signa la present addenda de pròrroga del Conveni, en la data de la darrera signatura electrònica, juntament amb la Secretària accidental del Consell Comarcal i la Secretària de l'Ajuntament de Ripollet que en donen fe.

 

Ripollet, 23 de febrer de 2024

 

Pel Consell Comarcal

La secretària accidental

 

Per l'Ajuntament

La secretària

 

Luis Manuel Tirado García

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
18130 {"title":"EDICTO sobre aprobación de la adenda para la prórroga del Convenio de colaboración suscrito con el Consejo Comarcal de El Vallès Occidental para la dinamización y apoyo al desarrollo del sector industrial (exp. 2023\/9340).","published_date":"2024-03-07","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"18130"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Ripollet,DOGC,DOGC 2024 nº 9117 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-07/18130-edicto-aprobacion-adenda-prorroga-convenio-colaboracion-suscrito-consejo-comarcal-valles-occidental-dinamizacion-apoyo-desarrollo-sector-industrial-exp-2023-9340 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.