ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la forma de gestión del servicio público esencial de abastecimiento domiciliario de agua y depuración de aguas del municipio de Santa Oliva, aprobación de la Memoria justificativa y del Proyecto de establecimiento (exp. 575/2023).

El Ple municipal en sessió ordinària celebrada el dia 19 de desembre de 2023, adoptà per unanimitat dels membres assistents, l'acord de prendre en consideració la memòria justificativa i el projecte d'establiment del servei públic essencial reservat d'abastament domiciliari d'aigua i depuració d'aigües del municipi de Santa Oliva, aprovats per la comissió d'estudi, per a la determinació de la forma més sostenible i eficient de gestió del servei públic, i conseqüentment aprovar inicialment la forma de gestió indirecta mitjançant contracte de concessió de servei amb una durada de 10 anys, en règim de monopoli del servei.

L'expedient es va sotmetre a informació pública, per un període de trenta dies hàbils, mitjançant anuncis inserits en el tauler d'anuncis electrònic municipal, al BOPT de data 09.01.2024 (codi d'inserció CVE 2024-00108), al DOGC de data 11.01.2024 (codi d'inserció CVE-DOGC-A-24004047-2024), al portal de transparència i en un diari de major difusió escrit del territori.

Transcorregut el termini d'exposició pública, seguint el tràmit regulat en els articles 147 i 148, del Decret 179/1995, de 13 de juny, pel qual s'aprova el Reglament d'obres, activitats i serveis dels ens locals, per remissió de l'article 183 del mateix Reglament, sense que s'hagin produït al·legacions ni reclamacions, aquest acord passa a ser definitiu, quedant aprovat definitivament en data 23 de febrer de 2024.

Si es vol impugnar la present resolució, que posa fi a la via administrativa, procedeix interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Tarragona, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva notificació.

Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictat, en el termini d'un mes a comptar des del dia següent de la seva notificació.

 

Santa Oliva, 26 de febrer de 2024

 

Christian Martínez Rodríguez

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17856 {"title":"ANUNCIO sobre aprobación definitiva de la forma de gestión del servicio público esencial de abastecimiento domiciliario de agua y depuración de aguas del municipio de Santa Oliva, aprobación de la Memoria justificativa y del Proyecto de establecimiento (exp. 575\/2023).","published_date":"2024-03-04","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17856"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Santa Oliva,DOGC,DOGC 2024 nº 9114 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-03-04/17856-anuncio-aprobacion-definitiva-forma-gestion-servicio-publico-esencial-abastecimiento-domiciliario-agua-depuracion-aguas-municipio-santa-oliva-aprobacion-memoria-justificativa-proyecto-establecimiento-exp-575-2023 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.