ANUNCIO sobre exposición pública del pliego de cláusulas administrativas particulares reguladoras del procedimiento abierto, con tramitación urgente, para la adjudicación de las obras incluidas en el Proyecto de sustitución de luminarias de la red de alumbrado público del municipio de Sant Martí de Tous.

Aprovat inicialment per acord de Junta de Govern Local de data 22 de febrer de 2024, el plec de clàusules administratives particulars reguladores del procediment obert, amb tramitació urgent, per a l'adjudicació de les obres incloses en el projecte "Substitució de lluminàries de la xarxa d'enllumenat públic del municipi de Sant Martí de Tous", s'exposa al públic pel termini de deu dies hàbils, comptats a partir de l'endemà de la darrera publicació al BOPB, DOGC i e-tauler, per tal que es puguin presentar reclamacions al respecte.

Simultàniament s'anuncia la licitació al BOPB i al perfil del contractant, si bé, aquesta s'ajornarà en el supòsit en que es formulin reclamacions contra el plec de clàusules.

 

1. Entitat adjudicadora

a) Organisme: Ajuntament de Sant Martí de Tous.

b) Dependència que tramita l'expedient: Secretaria.

c) Número d'expedient: 2024_148.

d) Tipus de poder adjudicador: Administració Pública.

e) Principal activitat del poder adjudicador: La pròpia d'un Ens Local.

 

2. Obtenció de la documentació i informació

a) Entitat: Ajuntament de Sant Martí de Tous.

b) Domicili: Plaça de la Independència, 1

c) Localitat i codi postal: Sant Martí de Tous, 08712.

d) Telèfon: 93.809.60.02

e) Adreça electrònica: st.martitous@diba.cat

f) Adreça d'internet del perfil del contractant: http://tous.cat/ajuntament/perfil-de-contractant/

g) Data límit d'obtenció de documents i informació: fins 6 dies abans de la data límit fixada per la recepció d'ofertes.

 

3. Objecte del contracte

a) Descripció de l'objecte: Execució de les obres incloses en el projecte "Substitució de lluminàries de la xarxa d'enllumenat públic del municipi de Sant Martí de Tous".

b) Admissió de pròrroga: No.

c) Divisió per lots: No.

d) Lloc d'execució: Sant Martí de Tous.

e) Termini d'execució: 6 setmanes (1,5 mesos), a comptar des del dia següent a la data de formalització de l'acta de comprovació del replantejament, si ja ha estat notificada l'aprovació del Pla de Seguretat i Salut en el treball elaborat per l'adjudicatari. En cas contrari, l'inici de les obres es comptarà des de la data de la notificació esmentada.

f) Establiment d'un acord marc (en el seu cas): No.

g) Codi CPV- Divisió: 45000000-7 Treballs de construcció

CPV - Classe: 45310000-3 - Treballs d'instal·lació d'equips elèctrics.

Categoria: 45316100-6- Instal·lació d'aparells d'enllumenat exterior.

h) Codi NUTS: ES511

 

4. Tramitació i procediment

a) Tipus d'expedient: obres.

b) Tramitació: urgent.

c) Procediment: obert

d) S'aplica un acord marc: No.

e) S'aplica una subhasta electrònica: No.

 

5. Valor estimat del contracte i Pressupost base de licitació

El pressupost base de licitació de la contractació es fixa en la quantitat de 98.484,37 € (IVA inclòs). L'IVA que correspon aplicar ascendeix a la quantitat de 17.092,33 €.

El valor estimat de contracte (VEC), als efectes d'allò que disposen l'article 101 i concordants de la LCSP, és de 81.392,04 IVA exclòs.

 

Pressupost IVA exclòs (VEC)

% IVA

81.392,04 €

17.092,33 €

 

 

6. Garanties

a) Provisional: No.

b) Definitiva: 5% de l'import d'adjudicació.

 

7. Requisits específics del contractista

a) Solvència:

Les empreses han d'acreditar que compleixen els requisits mínims de solvència que es detallen tot seguit:

- Solvència Econòmica financera:

- Volum anual de negocis del licitador o candidat, referit a l'any de més volum de negoci dels tres últims acabats ha de ser al menys de 1,5 vegades el VEC.

Substitució de lluminàries de la xarxa d'enllumenat públic del municipi de Sant Martí de Tous.

Mínim: 147.726,55 €

Mitjà d'acreditació:

Còpia simple de la declaració a la AEAT en el model 390 o S'acreditarà amb la presentació dels comptes anuals aprovats i dipositats al Registre Mercantil o, en el seu cas, en el registre oficial corresponent. En cas d'empresaris individuals no inscrits al Registre Mercantil, s'acreditarà mitjançant llibres d'inventaris i comptes anuals degudament legalitzats.

En cas que la licitadora no acrediti la solvència econòmica mínima exigida, serà exclosa de la licitació.

- Solvència tècnica professional

D'acord amb l'article 89 de la LCSP, en relació a l'acreditació de la seva solvència tècnica i professional:

Valors o requisits mínims:

- Feines anàlogues o similars a les que constitueixen l'objecte del contracte, executades en el curs dels darrers (3) anys. Haver realitzat almenys 2 contractes similars a la proposta de l'objecte del contracte.

S'entendran per feines anàlogues o similars les que constitueixen l'objecte del contracte definides al projecte.

Acreditació de la solvència tècnica: S'acreditarà per mitjà de certificats de bona execució expedits per l'òrgan competent. Aquests certificats han d'indicar l'import, les dates i el lloc d'execució de les obres i s'ha de precisar si es van realitzar segons les regles per les quals es regeix la professió i es van portar normalment a bon terme.

En cas que la licitadora no acrediti la solvència tècnica mínima exigida, serà exclosa de la licitació.

- Adscripció de mitjans materials i/o personals a l'execució del contracte: L'empresa s'ha de comprometre, mitjançant declaració responsable a dedicar o adscriure a l'execució del contracte els mitjans personals i/o materials suficients per a satisfer-lo correctament. Aquesta compromís s'integrarà en el contracte, essent obligacions essencials del contracte als efectes previstos a l'article 211.1.f) de la LCSP.

 

8. Criteris d'adjudicació

diversos criteris (clàusula 14 PCAP).

 

9. Condicions particulars per l'execució del contracte

sí (clàusula 20 PCAP). S'estableixen condicions especials d'execució de caràcter social (art.202 LCSP).

 

10. Tramesa de l'enviament de l'anunci al DOUE

no procedeix.

 

11. Presentació de les ofertes:

a) Data límit de presentació: 13 dies naturals a comptar des de l'endemà de l'anunci de licitació al Perfil del Contractant.

b) Modalitat de presentació: mitjançant l'eina de Sobre Digital accessible a l'adreça web següent: https://contractaciopublica.gencat.cat/perfil/tous

c) Documentació que cal presentar: la que s'especifica a la clàusula 11.7 del PCAP.

d) S'accepta la factura electrònica: SI.

 

12. Obertura de proposicions

Segons estableix la clàusula 12.4 del PCAP.

 

13. Despeses d'anunci

fins a un límit de 600eur.

 

14. Llengües per a redactar ofertes o sol·licituds

Català.

 

Sant Martí de Tous, 23 de febrer de 2024

 

David Alquézar i Claramunt

Alcalde

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17670 {"title":"ANUNCIO sobre exposición pública del pliego de cláusulas administrativas particulares reguladoras del procedimiento abierto, con tramitación urgente, para la adjudicación de las obras incluidas en el Proyecto de sustitución de luminarias de la red de alumbrado público del municipio de Sant Martí de Tous.","published_date":"2024-02-29","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17670"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Sant Martí de Tous,DOGC,DOGC 2024 nº 9112 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php https://govclipping.com/modules/controller/ReferencesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-29/17670-anuncio-exposicion-publica-pliego-clausulas-administrativas-particulares-reguladoras-procedimiento-abierto-tramitacion-urgente-adjudicacion-obras-incluidas-proyecto-sustitucion-luminarias-red-alumbrado-publico-municipio-sant-marti-tous https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.