EDICTO sobre aprobación inicial del establecimiento del Servicio de atención integral a las personas mayores de ámbito rural (SAIAR) (exp. 0228/2023-9387).

El Ple de l'Ajuntament de Cubelles, en sessió ordinària celebrada el dia 19 de setembre de 2023, va acordar, entre d'altres assumptes, aprovar inicialment l'establiment del Servei d'Atenció Integral a la gent gran d'Àmbit Rural (SAIAR) a Cubelles, així com la Memòria justificativa, el Projecte d'establiment i el Projecte de Reglament Intern del Servei.

D'acord amb l'article 178.1 b) del Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el Text refós de la llei Municipal i de règim local de Catalunya i amb els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local i 160 del Decret 179/1995, de 13 de juny pel qual s'aprova el reglament d'Obres, Activitats i Serveis dels Ens locals, es sotmet el present expedient als tràmits d'informació pública i audiència, per un termini de trenta dies hàbils a comptar des de la darrera publicació de les ordenades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, i al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, al tauler d'anuncis de de la Corporació i al portal de transparència, a efectes de presentació d'al·legacions i suggeriments.

Per a la consulta de l'expedient caldrà posar-se en contacte amb el Departament de Benestar Social.

En cas de no presentar-se al·legacions ni reclamacions, es considerarà aprovat definitivament l´establiment del servei públic municipal d'atenció integral a les persones grans en l'àmbit rural (SAIAR) a Cubelles amb la memòria justificativa, el projecte i el reglament corresponents, sense necessitat de cap tràmit ulterior, i es procedirà a continuació a la publicació del text íntegre d'aquests tres documents al BOPB i tal tauler d´edictes.

Caldrà lliurar sengles exemplars del reglament del servei, juntament amb el testimoni fefaent d'aquests acords, a la Generalitat de Catalunya i a l'Administració de l'Estat.

Quedarà condicionada l´eficàcia dels actes anteriors a l'efectiva delegació, per part de la Generalitat de Catalunya a l´Ajuntament de Cubelles de la competència en matèria d´atenció integral a les persones grans en l´àmbit rural.

Conseqüentment, l'establiment del servei restarà aprovat definitivament en els termes recollits a l´expedient sempre que la delegació es realitzi en els termes previstos, segons Conveni interadministratiu a subscriure entre el Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Cubelles de concertació de 25 places del servei. En cas contrari, es revisarà l'expedient d´establiment del servei en allò que es consideri convenient i es sotmetrà a nova aprovació per part del Ple.

 

Cubelles, 6 de febrer de 2024

 

Rosa M. Fonoll i Ventura

Alcaldessa

 

En dono fe

Carme López-Feliu i Font

Secretària general

Ficheros adjuntos

Documentos descargables
"" https://govclipping.com/modules/controller/UserDatasetActionsController.php Lista creada! La lista ha sido creada y la noticia añadida correctamente. Lista modificada! El título de la lista ha sido modificada correctamente. Eliminar lista: @text@ ¿Estás seguro de que quieres eliminar esta lista? Todas las noticias que contiene serán desmarcadas. Lista eliminada! La lista ha sido eliminada correctamente. Error! Error al eliminar la lista. Aceptar Cancelar https://govclipping.com/modules/controller/NewslettersController.php ¡Suscripción realizada! Te has suscrito correctamente a la newsletter de GovClipping. Algo salió mal No ha sido posible suscribirte a la newsletter. Vuelve a introducir tu email o inténtalo de nuevo más tarde.
17558 {"title":"EDICTO sobre aprobación inicial del establecimiento del Servicio de atención integral a las personas mayores de ámbito rural (SAIAR) (exp. 0228\/2023-9387).","published_date":"2024-02-28","region":"catalunya","region_text":"Cataluña","category":"boa","category_text":"Boletin Oficial Autonómico","image":"https:\/\/govclipping.com\/webapp\/assets\/images\/icons\/flags\/logo-bandera-catalunya","id":"17558"} catalunya administración local,Ayuntamiento de Cubelles,DOGC,DOGC 2024 nº 9111 https://govclipping.com/modules/controller/ArticlesController.php Resaltar Quitar resaltado https://govclipping.com/es/catalunya/boa/2024-02-28/17558-edicto-aprobacion-inicial-establecimiento-servicio-atencion-integral-personas-mayores-ambito-rural-saiar-exp-0228-2023-9387 https://govclipping.com/signup https://govclipping.com/modules/controller/UserController.php Sector económico actualizado! El sector económico de tu perfil ha sido actualizado correctamente. Error Por algún motivo no hemos podido tramitar la petición. Vuelve a intentarlo más tarde.